Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kendi afişim yorum bekliyorum

gezergrafik

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
grafik sekteronde hıc sevmedıgın tabır "bu benım ısım,ben bı ısı bılıyorum" tarzı cumleler
peki grafık senın ısın dıyelım
oraya yazıyı yazmadan bir imada neden anlatamadın ?
- hımm bu adam ısı bılıyo burdan msj ı aldım diyemedik?
grafık-tasarım cok ıyı program kullanmak degıldır yaratıcılıktır ve bu calısmada pek yaratıcılık gormedım
madem senın ısın barı yazıyı efeklı bı sey yapsaydın
cogu kısının soylemek ıstedıgını ama cekındıgı msj bu bence
arkadas darılmasın lutfen

Arkadaşım ben aslın 'bu benim işim 'yazıyı bilerek yazdım kesinlikle bu işte profesyonel degilim busiteye ilk üye olduğumda gerçekten profesyonellerin yorum yapacağını sanmıyordum gırgır olsun diye yazdım farzedelim bu grafik işinde ustayım türkiyede tekim yinede o kelimeyi yazman yazmazdımda
zaten ben daha yolun çok başındayım hatta arkadaşların tasarımlarını gördükten sonra başında bile değilim sayğılarımla
teşekkür ederim

xavalon

🌟Usta Tasarımcı🌟
ne demek tek kelime haklısın, eleştirmeninde bi adabı var. burda paylaşımda bulunan arkadaşların cesaretini kırıcı sözler kullanmaya gerek yok. emeğe saygı siz profesyonel olabilirsiniz ama ben değilim ama bence o çalışmayı yapan kişi iş olarak bunu yapıp para kazanıyorsa, bir kişinin yaptığı işte mesleği sayılıyorsa sen kabul etsende etmesende grafikerdir! eleştirmek hakaret etmek değildir...

Şimdi bu sitede herkesin cesaret vermek gibi bir misyonu mu vardı da ben
vermedim? Ayrıca olmayacak bir iş için o insana yapay cesaretler yada halk dilinde gaz vermek, o insana yapılacak en kötü şey değilmidir? Yada verilen
cesaretler ve bilumum masturbasyona yönelik eğitici yorumlarla o insanın geleceği ile oynamak, zamanını çalmak değilmidir? Para kazanması demek o insanı
grafiker yapmaz. Ben gidip para kazanmak için diş çeksem bu beni dişçimi yapacak? Biraz mantıklı olun ona göre yorum yapın.

By-SadoMazo$isT

🏅Acemi Tasarımcı🏅
herkese diyorum sanada diyeceğim farklı yapacam diye işin cıvığını çıkarmayın kusura bakmayında sade yapın kompozisyonu olsun tipografisi olsun bitmiştir o çalışma.. objeler ve tipografin çalışma zemini kopuk bence standart işlr yapmalısın ben öyle yapıyorum gayet güzel oluyor..

LuNaTiC

🏆Pro Tasarımcı🏆
Çalışman çok anlamsız. Üst kısım ve alt kısım arasında bir bağlantı kuramadım.

ygraphic

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.grafikgezegeni.com
Arkadaşım Bir iş yapacaksan ilk olarak işin konusunu seçelim seçtikden sonra o işe uygun renk,yazı fontalrı,resimler vb. işlerin de doğru seçilmesi gerekiyor.bu işten karşındakine bir mesej vermiyo buna dikkat etmen gerekiyor renklerle çalışman çok kötü vebu tür işlerde genellikle yansıma yapılmaz sen orada yaptığın çizimlerin aynısını aşağı tarafa koymuşsun onu yapmaman gerekiyor buna dikkat etmen gerek teşekkürler.benden sana tavsiye araştırmadan uzun uzun araştırmadan hiç bir iş yapma araştır konu sahibi ol o zaman yap şuma gitmedi renklerle çalış araştır hangi renkler gider .çizmekle bu iş bitmiyo eğer ben grafikçiyim diyorsan kendini avu dikkate alırsan senin için bir avantajdır.tuyorsun ben bu işle tam 5 sene uğraşıyorum ama benim de eksiklerim var her grafikçinin var dediklerimi