Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kendi Film Afişi Çalışmalarımız

husnuatik

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar afiş tasarımlarının, resimlerinin yani tüm materyallerinin bize ait olduğunu belirterek huzurlarınıza sunuyorum. Şimdiden çok değerli o yorumlarınız için tşk ederim..

Bu 1.;

n728658496_821704_7732.jpg

Bu 2.;

n728658496_825505_9962.jpg

Bu da 3.;

n728658496_837220_873.jpg

Not; Materyallerin tümünün bize ait olduğunu belirtmek istedim çünkü bazı arkadaşlar olayın sadece kafa değiştirmekten ibaret olduğunu düşünüyorlar, bu gibi yanlış düşüncelerin önüne geçmek istedim.

husnuatik

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tşk ederim :D beğenmeniz hoşuma gitti :D

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
TErimlerim hepsi ,ya ingilizce olsun yada Türkçe ...

İçerisinde birden fazla dil bulunduran çalışmalar algıda karışıklık yaratır...

Birde cümlelerde ,Dili geçmiş zaman kullanmaktan kaçının... Gelecek zaaman tabanlı cümleler daha merak uyandırıcı olacaktır...Bu haliyle Roman tadında olmuş, fazla cümle olması yerine 1-2 tane merak uyandırıcı cümle daha cazip gelecektir...

Banamı öyle geliyor bilmiyorum ama Polat Alemdar havası var???

Silahlar kişilere, karizma katmaktan çok şiddet katmış...(yabancı film afişlerinde silahın şiddet gücü değil, estetik yapı gücünden yarrlanırlar)

Bunlar şahsi fikirlerim...Umarım yanlış anlaşılmaz..

İyi çalışmalar

Saygılar....

husnuatik

🏅Acemi Tasarımcı🏅
TErimlerim hepsi ,ya ingilizce olsun yada Türkçe ...

İçerisinde birden fazla dil bulunduran çalışmalar algıda karışıklık yaratır...

Birde cümlelerde ,Dili geçmiş zaman kullanmaktan kaçının... Gelecek zaaman tabanlı cümleler daha merak uyandırıcı olacaktır...Bu haliyle Roman tadında olmuş, fazla cümle olması yerine 1-2 tane merak uyandırıcı cümle daha cazip gelecektir...

Banamı öyle geliyor bilmiyorum ama Polat Alemdar havası var???

Silahlar kişilere, karizma katmaktan çok şiddet katmış...(yabancı film afişlerinde silahın şiddet gücü değil, estetik yapı gücünden yarrlanırlar)

Bunlar şahsi fikirlerim...Umarım yanlış anlaşılmaz..

İyi çalışmalar

Saygılar....

kesinlikle yanlış anlaşılmadı tek tek dikkate alıp bi sonraki çalışmalarımda değerlendireceğim fakat şu benzetmeniz acayip moralimi bozdu.
Polat Alemdar... polat ta bu karizma nerdeee... :D en nefret ettiğim tiplemelerden biridir...

'silahın şiddet gücü değil, estetik yapı gücünden yarrlanırlar' demişsiniz haklısınız fakat inanın gözümde canlanmadı bana sadece 1 tane örnek verebilir misiniz?

Yorumlarınız çok hoşuma gitti (Polat olan dışında), cümle derken film isimlerinden mi bahsettiniz yoksa filmi anlatan o yazılardan mı? cvbınızı merakla bekliyorum şimdiden tşk ederim... saygılar....

MiRaY GÜÇLÜ

👑Efsanevi Grafiker👑
1 ve 3 çü çalışma gayet güzel etkileyici ve orjinal gözüküyor arkadaşım.
fotograf kalitesi de oldukça iyii yani tasarımdan sonra fotografın kalitesi önemlidir benim için. emegine saglık...

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
kesinlikle yanlış anlaşılmadı tek tek dikkate alıp bi sonraki çalışmalarımda değerlendireceğim fakat şu benzetmeniz acayip moralimi bozdu.
Polat Alemdar... polat ta bu karizma nerdeee... :D en nefret ettiğim tiplemelerden biridir...

'silahın şiddet gücü değil, estetik yapı gücünden yarrlanırlar' demişsiniz haklısınız fakat inanın gözümde canlanmadı bana sadece 1 tane örnek verebilir misiniz?

Yorumlarınız çok hoşuma gitti (Polat olan dışında), cümle derken film isimlerinden mi bahsettiniz yoksa filmi anlatan o yazılardan mı? cvbınızı merakla bekliyorum şimdiden tşk ederim... saygılar....

örnek; Bayanın dövmesi ve silahın işlmesi, sadece bir örnek...

87236014sn0.jpg

52321522gl8.jpg

86909865ow6.jpg

Filmi anlatan yazılardan bahsediyordum..

Örneğin...Öldürmek için birçok gönüllü vardı...
yada...İkiside yaşamak istiyordu...

Çok fazla cümle...

Ben teşekkür ederim...

Saygılar...

husnuatik

🏅Acemi Tasarımcı🏅

örnek; Bayanın dövmesi ve silahın işlmesi, sadece bir örnek...

Filmi anlatan yazılardan bahsediyordum..

Örneğin...Öldürmek için birçok gönüllü vardı...
yada...İkiside yaşamak istiyordu...

Çok fazla cümle...

Ben teşekkür ederim...

Saygılar...

Örnekler ve tavsiyeler için çok tşk ederim. hepsini bi sonraki çalışmalarıma yansıtmaya özen göstercem.

daha iyiye hep beraber inş.

saygılar...

whitepearl

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ben 3ünüde çok başarılı bulddum ama favorim 3 numara :smile: emeğinize sağlık..

ActioN

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bunu bende düşündüm ama uygulamak kısmat olmadı:S Materyallerin tümünün bize ait olduğunu belirtmek isterim derken iyi bir reklam güzel gözüküyü silahlar:p Eline sağlık fena çalışmalar olmamış