Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kendi Film Afişi Çalışmalarımız

sharaph

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.ayyildizforum.net
Dostum emeğine sağlık....

İlk afişte ikinci afişte güzel. ama ikinci afişte, sanki mermiler biraz büyük gibi geldi bana.

Silahlara oranla daha iri görünüyorlar...

Güzel olmuşlar...

kycdizayn

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
evet katılıyorum kovanlar biraz daha küçük olabilirdi.Bi de 2.Afişte sağ ayağı göremedim ben? ayağın biri küçük diğeri büyük falan :D

donie

🌟Usta Tasarımcı🌟
diğer afiş çalışmalarınızı da inceledim daha iyiye gidiyor bence,birazda türü değiştirseniz komedi de çok yakışır bence.. şöle aydınlık canlı renkler
:iloveyou:

husnuatik

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Dostum emeğine sağlık....

İlk afişte ikinci afişte güzel. ama ikinci afişte, sanki mermiler biraz büyük gibi geldi bana.

Silahlara oranla daha iri görünüyorlar...

Güzel olmuşlar...

biras bize de öyle geldi :D çok uğraşınca gözün ayarı kalmıyo valla :D saolasın

evet katılıyorum kovanlar biraz daha küçük olabilirdi.Bi de 2.Afişte sağ ayağı göremedim ben? ayağın biri küçük diğeri büyük falan :D

sağ ayaK diz çökmüş şekilde olduğu için bükülmüş bi görüntüde o yüzdendir. tşk ederim..

diğer afiş çalışmalarınızı da inceledim daha iyiye gidiyor bence,birazda türü değiştirseniz komedi de çok yakışır bence.. şöle aydınlık canlı renkler
:iloveyou:

vala haklısın ya biras değiştirme zamanı geldi ama bunu sonraki 5 afiş içinde yapmayı denicez inş başarırız :D:rofl:

ozkanozel16

🏆Pro Tasarımcı🏆
one man
thousands of enemies
milllions of bullets
ingilizce çoğul kelmeler hatalı olmuş.. :)

yani has öz türkçe söylemek gerekirse; afiş 2 deki bulletlar (%50 ingilizce, %50 türkçe) çok büyük ve düşme yönleri çok alakasız, sanki bir A6 dan düşüyolar gibiler,
Fotoğraflamayı sevmedim, bi çocuk annesinin aldığı yeni ışın tabacasıyla poz verip durmuş..
2. afişte filmin adı aksessuar; herhangi bir şeyi tamamlamak için kullanılan ıvır zıvır şeyler...
tamam afişte adamın teki şarjör boşaltıyo, ne alaka?
Afiş birde filmin adı yazılırken büyük harf kullanılmış ise doğru, küçük harf kullanılmış ise "ı" lar "i" olmalı...

husnuatik

🏅Acemi Tasarımcı🏅
one man
thousands of enemies
milllions of bullets
ingilizce çoğul kelmeler hatalı olmuş.. :)

yani has öz türkçe söylemek gerekirse; afiş 2 deki bulletlar (%50 ingilizce, %50 türkçe) çok büyük ve düşme yönleri çok alakasız, sanki bir A6 dan düşüyolar gibiler,
Fotoğraflamayı sevmedim, bi çocuk annesinin aldığı yeni ışın tabacasıyla poz verip durmuş..
2. afişte filmin adı aksessuar; herhangi bir şeyi tamamlamak için kullanılan ıvır zıvır şeyler...
tamam afişte adamın teki şarjör boşaltıyo, ne alaka?
Afiş birde filmin adı yazılırken büyük harf kullanılmış ise doğru, küçük harf kullanılmış ise "ı" lar "i" olmalı...

nedense profilinizde

"Nelerle İlgilenirsiniz?
grafiker olmaya çalışmak "

böyle bir tabir kullanmışsınız ve ben de bunu göze alarak daha adını bile koyamadığınız bi meslekle ilgili bu kadar sert yorum yapmanızı anlamış değilim, açıkcası yorumunuz sert değil tamamen çocukça...

Yaptığınız çalışmalara da bi göz attığımızda sizin film afişiyle yakından uzaktan ilginiz olmadığını gördük...

Lütfen herkes bildiği işi yapsın bu bizim için bir hobidir para geliri beklenmeksizin yaptığımız bi iştir... Öyle çocuğun annesinden aldığı tabanca
(genelde babalar verir çocuklaara tabancayı ama) gibi tabirlerle daha çok yıpratıcı bir eleştiri yapmış olursunuz umarım bi daha ki eleştirinizde daha dikkatli olursunuz...

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
Merhabalar...

Film afişlerinizi ilk yoruma sunduğunuzda (ilk üçtanesi) ufak bir sohbetimiz olmuştu...O günden bu güne olan değişime şöyle bir göz attım;

Afişleri yanyana koyduğumuzda ilerleme-gelişim süreciniz ortaya çıkıyor.

18899612fm7.jpg

-İlk yorumumda bahsettiğim ve korkunç bir kalabalık yaratan cümle toplulukları sonlara doğru ortadan kalkmış :) bu gerçekten sevindirici, metin anlamında sadeliği yakalamışsınız.

-Silahların şiddet ve estetik yönlerinden bahsetmiştik. Anlaşılan silahların şiddet yanını seviyorsunuz çünkü hala şiddet içerikliler :)

-Geldik en önemli soruna , Afişlere şöyle yanyana baktığımızda bende uyandırdığı ilk ve net izlenim şöyle;

"Bir filmin farklı sahneleri için hazırlanmış afişler yada yine bir filmden farklı kareler (fragman tadında)..."

Ancak bu afişlerin herbiri farklı bir film için yapılmış? Bu şöyle bir sıkıntı doğuruyor;
Tek düzelik ve monotonluk sıkıntısı...

Örnek verecek olursam ; Ben bu son afiş çalışmanızı açtığımda , elinde 2 silah tutan bir adam, etrafa saçılmış boş kovanlar,güneş gözlüğü,takım elbise vb durumlarla karşılaşacağımı tahmin ediyordum. Yanılmadım da.

Bir oyuncunun farklı filmlerde büründüğü karakterlere bir bakalım.Ozaman nedemek istediğim daha anlaşılır olacaktır.

Şahsi eleştirilerim ve fikirlerim bu yönde.

Tekrar yanlış anlaşılmamak dileğiyle...Kolay gelsin.

Saygılar...

syd barret

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bence eline saglık baba ama çok komik afişlerin komedi diye izlerdim ben bunları:) çok türk yapımı:D

husnuatik

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhabalar...

Film afişlerinizi ilk yoruma sunduğunuzda (ilk üçtanesi) ufak bir sohbetimiz olmuştu...O günden bu güne olan değişime şöyle bir göz attım;

Afişleri yanyana koyduğumuzda ilerleme-gelişim süreciniz ortaya çıkıyor.

18899612fm7.jpg

-İlk yorumumda bahsettiğim ve korkunç bir kalabalık yaratan cümle toplulukları sonlara doğru ortadan kalkmış :) bu gerçekten sevindirici, metin anlamında sadeliği yakalamışsınız.

-Silahların şiddet ve estetik yönlerinden bahsetmiştik. Anlaşılan silahların şiddet yanını seviyorsunuz çünkü hala şiddet içerikliler :)

-Geldik en önemli soruna , Afişlere şöyle yanyana baktığımızda bende uyandırdığı ilk ve net izlenim şöyle;

"Bir filmin farklı sahneleri için hazırlanmış afişler yada yine bir filmden farklı kareler (fragman tadında)..."

Ancak bu afişlerin herbiri farklı bir film için yapılmış? Bu şöyle bir sıkıntı doğuruyor;
Tek düzelik ve monotonluk sıkıntısı...

Örnek verecek olursam ; Ben bu son afiş çalışmanızı açtığımda , elinde 2 silah tutan bir adam, etrafa saçılmış boş kovanlar,güneş gözlüğü,takım elbise vb durumlarla karşılaşacağımı tahmin ediyordum. Yanılmadım da.

Bir oyuncunun farklı filmlerde büründüğü karakterlere bir bakalım.Ozaman nedemek istediğim daha anlaşılır olacaktır.

Şahsi eleştirilerim ve fikirlerim bu yönde.

Tekrar yanlış anlaşılmamak dileğiyle...Kolay gelsin.

Saygılar...

Sizi tekrar görmek güzel; :)
ewet şimdi çok iyi noktalara değindiniz sizi bu gözlemlerinizden ötürü tebrik ederim öncelikle :D

karakter değişimi olması için değişik elbiseler şart ama biz ışık, alan, foto. mak., yardımcı dost, vb etkileri bulmakta zorlandığımız için bu tekdüzelik söz konusu olmuştur. İki kişiyle en iyisini yapmaya çalışıyoruz ki onu da yapamamışız anlaşılan :)

Evet hepsinde silah, boş kovanlar ve bi adam var ve hepsi de filmin içinden sahneler gibi haklısınız ve bunu da dikkate alcam emin olun ama biz bu işin detaylarını bilmiyoruz bi eğitimini almadık ve hobi olarak yapıyoruz. işe bu açıdan bakarsakta bi çok 'grafikerim' diyenden güzel işler yaptığımız ortada...

Silahların da şiddet gücünden başka bişeyinden faydalanamıyoruz çünkü foto makinemiz çok kaliteli bir makine değil ve yakın görüntüleri çekmekte sorun yaşıyoruz...

Sizin eleştirilerinizi gayet yapıcı buluyorum ve çok çok tşk ediyorum yorumlarınız için sonraki afişlerde de görüşmek dileği ile :):rofl:

bence eline saglık baba ama çok komik afişlerin komedi diye izlerdim ben bunları:) çok türk yapımı:D

bana bi tane böyle Türk yapımı göstersene?:emo1:

oomlet

🌟Usta Tasarımcı🌟
hepis güzel görünüyor ama tam olarak kavrayamadığım bi konu var
2. afişte "STOP" yazıyor yanındada "asla durma"
biri dur demek biri durma bunu tam olarak kavrayamadım

cemanur

🌱Yeni Üye🌱
güzel olmuş ,çok hoş ta
yazı çok büyük deilmi yaw

beremsu

🌱Yeni Üye🌱
Hepsi birbirinden güzel tasarımlar çok beğendim başarılar dilerim

mawi06

🏆Pro Tasarımcı🏆
ikinci ve üçüncü çalışmalar güzel bence ellerine sağlık ama şu isimlerin yarı ingilizce yarı türkçe olmasına bence hiç gerek yok amacımız türkçemizi korumaksa bu tür hassasiyetlere özen göster bence, bu tür yaklaşımlar yaptığın işi basitleştirmekten öteye gitmez ve karşıdakinde senin kendine,milletine,diline güven duymadığın imajını verir özgüven saygı uyandırır emin ol

Son düzenleme:

gulum352

🏆Pro Tasarımcı🏆
harıka calısmalar. 2 ve 3 calısmaları cok sevdım basarılar:)

galipaksular

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bence cok fazla yazı var az yazıyla cok sey anlatabilirsin bence ama güzel calısmalar tbrikler..