Neler yeni

kendi firmam için kartvizit tasarımlarım

hknayhan

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba arkadaşlar,
İlk kez tasarım yapıyorum. Benimkine cahil cesareti de denilebilir. Illustrator ile çalıştım. Kartvizitlerle ilgili tenik bilgilerin (boyut, kesme payı, baskıdaki sorunlar, vb.) tümünü bu siteden öğrendim. Ancak işin estetik ve yaratıcılık kısmına gelince çuvalladım sanırım. :sweating: Yorumlarınızı bekliyorum. Beğendiğiniz kartviziti hangi tür kağıda bastırırsam en iyi sonucu alırım? Karttaki logo kendi çizimim.

1
kart5rgbhb7.jpg

2
kart3rgbbj7.jpg

3
kart4rgbno9.jpg

Son düzenleme:

Benzer konular

LuNaTiC

🏆Pro Tasarımcı🏆
Burada tasarım olmadığı için yorum nasıl yorum yapayım bilmiyorum. Bu işi bir grafikerle halletmenizi öneriyorum.

kasvera

🌟Usta Tasarımcı🌟
siyah güzel ama çok sade
istersen çalısma örneği verebilirim ********@************ adresinden ulaş sana onlarca örnek verebilirim hem de corel formatında birde logo yu dik koymayı dene

Moderatör tarafında düzenlendi:

hknayhan

🌱Yeni Üye🌱
sanırım haklısınız. ilginize teşekkürler

I3oI2a

🌟Usta Tasarımcı🌟
olmamıs bence bıraz arastırmalısın kartvızıt nasıl yapılır nelere dıkkat edılmelıdır dıye tasarımını kuvetlendırmenı onerırım...

muratz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
İlk defa yapan biri için başarılı olmuş...Önemli bir ayrıntısı yok..Kartvizit ölçüsü en yuvarlak hesapla 84x54 mm ebat, tasarımın konacağı kısım kenarlardan yaklaşık 4 er mm içeride kalmalı...
Baskıya verilmeden önce yazılar "path" haline getirilmeli..Corel'de bu iş için "convert to..." komutu var,illustratorde de text üzerine sağ tıklayarak, text menüsünden veya object menüsünden bakabilirsiniz.(var olduğunu biliyorum, kullandım..ama hangi komut /nerede olduğunu şimdi hatırlayamadım)
Bu kadar..Tasarım konusuna gelince, logo iyi duruyor ..Bu logoyu bi yerden hatırlıyorum ama..Herneyse, siyah zeminli olan daha iyi ama "a" harfinin yazılı olduğu dairenin rengi zemine karışır...hele baskıda bunu nasıl başarabildiklerine şaşırırsınız.O renk olmaz.Ya logodaki dairelerin rengi değişecek , ya altına açık zemin atılacak veya kartın zemini komple değişecek.
Logoyu yatay olarak da kulanabilirsiniz.Denemekte fayda var.

grafimel

🏅Acemi Tasarımcı🏅
3üde aynı sadece renk değişik

nuhharun42

🌱Yeni Üye🌱
ben bunu word de yaparım çok basit bir çalışma olmuş emeğe saygı

filisera

🌱Yeni Üye🌱
bende sizingibi amatörüm,ama güzel sanatlar mezunuyum.moda üstüne..bir tekstil firmasına afiş yapptım.2sene havalimanındaki o panolardan kalkmadı.grafiği bende çok seviyorum.Nacizane bir fikir verin diyorsanız,komposizyon kurmak lazım ve etki noktası olmalı.Bu hem renkle hemde biçimle verilir.büyük orta küçük değerleri ve altın oran çok önemlidir.amerikankültür grafiktasarımada gittim.Hocamız derdiki(yaptığımız tasarım,markanın önüne geçmesin)..başarılar...

the_one

♾️Grafik Gurusu♾️
Yapılacak bir yorum bekleme bence sadece cesaretin için teşekkürler :)

cengiz669

♾️Grafik Gurusu♾️
basit bi çalışma olmuş bence biras araştırmalısn eline sağlık yine

afidanci66

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
valla lunatik dostuma katılmadan edemiycem ama emek var. Çünkü logo avant garde değil değişmiş.:) kolay gele ama birazda grafikerler ekmek yesin değil mi yaa.

nesslihann

🏅Acemi Tasarımcı🏅
direk gözüme çarpan şey kullandığın yazı pt ları..(boyutları)... biraz küçük kalmış gibi..ama logonu beğendim :) kartviziti yatay kullanacaksın die bi kural yok yaptığın tasarıma göre dikey de kullanabilirsin...sade olmuş ama hoş bi görüntüsü var...ne bilim belki 1-2 çizgi biraz daha göz doldurabilir..eline sağlık...

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Biras daha deneyim gerek diorum çok amatörce birde ilk denemende Illustratorde çalışamn bence yanlş olmuş corel kullansan senin için daha iyi olurdu bence başlangıç için
yinede emeğine sağlık.

alisalur

♾️Grafik Gurusu♾️
kesinlikle bu şekil çalışlmış bir kartviziti baskıya vermeyin. görünüm kötü