Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

kendi firmama yaptığım logo

ss_sena

🌟Usta Tasarımcı🌟
amatör bi çalışma olduğunu göze alalım arkadaşlar, sadece koyu tonun içinde yine koyu tonda olan B harfi kaybolmuş, daha içaçıcı renkler kullan derim ben. madem matbaa başka matbaaların logolarını araştır renk ne kullanmışlar ona göre yaparsın değişikliği de tabi bu sadece bi tavsiye... emeğine sağlık :)

nakşidil

🌱Yeni Üye🌱
merhaba bence kabartmana kırmızı gölge vermelisin b daha etkili ve görünür olur:))

deiem29

🏅Acemi Tasarımcı🏅
b Harfinin bulundugu cerceve acayip gözümü yoruyo yani bi terslik var o da bence arkaya verdiğin drop shodow bence gereksiz ve zararlı bide sade denesen baksan hoşuna gitmezse sen bilirsin genede kolay gelsin güzel olmuş

grfkr42

🌟Usta Tasarımcı🌟
bence logo tarzı işlerde atraksionlara girme sadeliği koru bence matbuu basımlarıda kolay olmuş olur

reklamci46

🏅Acemi Tasarımcı🏅
mükemmel süper aşırı bir logo aşmış yani

can_grafik

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
firma ismini veriyim önemli değilde arçelik' in logosuda kendi başına bişey ifade etmiyor
arçelik yazısı olmasa ve herhangi bi yerde görsek bi anlam ifade etmez
benimki sadece amatör bi çalışma, paylaşmak istedim. Firma ismi bereket ofset-matbaa belki logonun matbaayla bi alakası yok ama logo logodur.
bence çok güzel oldu ama kabartma işini pek beceremedim
yinede görüş ve önerileriniz için teşekkür ederim üstünde çalışmam gerekiyo yinede

arçelik uluslararası bir firma tv gazete bilboard larda reklam verip firmayı akıllarda kalacak şekilde benimsetecekseniz bu logo yeterli ama bence değildir sanırı m:D arkadaşların dedi gibi b belirsiz olmuş ve matba ile alakalı bir şey yok bence eski bir matba makinesi bul çizim yap basitce b y benzet süper olur şahsi görüşüm