Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kendi kartvizit tasarımım Ahmet Barin

ahmetbarin

🏆Pro Tasarımcı🏆
30497534.jpg

Benzer konular

ahmetbarin

🏆Pro Tasarımcı🏆
Öyle olması gerek :). Yorum için çok teşekkürler

measa

♾️Grafik Gurusu♾️
Ellerine sağlık canımın içi :)

bülent35

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
sadelik güzeldir :)
fakat kartvizit ebatı 8x5 olduğuna göre telefon numaraları ve adres bölümü okadar küçük olamaz diye düşünüyorum umarım baskıya vermezsin bu şekilde :)

ahmetbarin

🏆Pro Tasarımcı🏆
Teşekkür ederim yorumunuz için. Fakat yazı puntosu 5 ve inanın çok küçük durmuor kartta ve büyüdükçe tasarım gidiyor :)

Esef KAPLAN

🌱Yeni Üye🌱
kartvizitteki sağ alan çok boş kalmış isminin altındaki logoyu büyültüp sağ tarafa koyabilirsin yoksa kartvizit not kağıdı olarak kullanılmaya müsait olur :D

ahmetbarin

🏆Pro Tasarımcı🏆
yorum için teşekkür ederim. Sadelik çok iyidir. Evet haklısınız baya boş ama kartvizitimin son hali bu değil oda boyle sade ama farklı :). Teşekkürler..

md3likan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
dlkn.bildirgec.org
Esef KAPLAN'ın da dediği gibi sağ tarafa kırmızı logoyu büyüterek, opacity'i düşürerek, biraz da sağa sola çevirerek daha hoş olur diye düşünüyorum...

ahmetbarin

🏆Pro Tasarımcı🏆
Esef KAPLAN'ın da dediği gibi sağ tarafa kırmızı logoyu büyüterek, opacity'i düşürerek, biraz da sağa sola çevirerek daha hoş olur diye düşünüyorum...

Teşekkür ederim :). Fakat bu tür kartvizitler ekrandan bakınca boyle gozukuor fakat baskıdan sonra ele aldığınız da iyi ki başka bir şey yapmamışım diyorsunuz :).