Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

kendi logom bir bakarsanız sevinirim

..::onurŞah::..

🏅Acemi Tasarımcı🏅
dediklerinizi dikkate aldım ve ufak bir değişim yoluna gittim birde bu haline bakarsanız sevinirim
as4ue8.jpg

as1yp5.jpg

🏅Acemi Tasarımcı🏅
uzun bir zamandan sonra en son ve kalıcı olan logom eleştirileriniz için sizlere çok teşekkür ederim benim göremediğim yanlışları bana gösterdiğiniz için

been2qa7.png

mahmut-25

🌱Yeni Üye🌱
aga güzel olmuş 5 üzerinden 6 verdim eline saglık

Ömer DEMİRBAŞ

🏆Pro Tasarımcı🏆
son eklediğin çalışma üzerinde biraz daha yoğunlaşırsan daha etkileyici olabilir

usta

🌱Yeni Üye🌱
güzel kardeşim sen başarılı bir grafikersin.Ama logo öyle olmaz.Bazı temel kurallar vardır.
eğerki logo yapacaksanız ;

1-vektörel olmalıdır
2-sade ve net olmalıdır ( brushes , effect , filtre , degrade , transparanlık kullanılmaz)
3-anlaşılabilir olmalıdır..
4-aklıda kalıcı olamalıdır
5-firmanın imajını yansıtabilmelidir..

kullandığın renk , font ve desenler seni yani firmanın karekterini yansıtır.kullandığın her rengin bir anlamı vardır..renklerin birbine uyum sağlaması ve tamamlaması gerekir..
yinede başarılısın ama iyi bir logo yapabilmek için önce vektörleri , tipografiyi ve renklerin dilini iyi bilmelisin...kolay gelsin

Son düzenleme:

🏅Acemi Tasarımcı🏅
güzel kardeşim sen başarılı bir grafikersin.Ama logo öyle olmaz.Bazı temel kurallar vardır.
eğerki logo yapacaksanız ;

1-vektörel olmalıdır
2-sade ve net olmalıdır ( brushes , effect , filtre , degrade , transparanlık kullanılmaz)
3-anlaşılabilir olmalıdır..
4-aklıda kalıcı olamalıdır
5-firmanın imajını yansıtabilmelidir..

kullandığın renk , font ve desenler seni yani firmanın karekterini yansıtır.kullandığın her rengin bir anlamı vardır..renklerin birbine uyum sağlaması ve tamamlaması gerekir..
yinede başarılısın ama iyi bir logo yapabilmek için önce vektörleri , tipografiyi ve renklerin dilini iyi bilmelisin...kolay gelsin

Zaten o uyarıları dikkate aldıktan sonra en sonuncusu olanı yaptım ilk olanlar benim daha yeni yeni bu işe başlarken çalımalarda imzam niteliğinde yapmak istemiştim ama eleştiriler çok yerinde ve yapıcı olunca değiştirdim sürekli oynamalar yaptım ve en sonuncusu olan sade bir logo çıktı... dediklerinizde çok haklısınız sonradan öğrendimki ilk yaptıklarım logo değil duvar kağıdıymış :D teşekkür ederim eleştrileriniz için...

efsunlu_kizz

🏆Pro Tasarımcı🏆
tasarım olarak güzelde ilk bakan kisinin bir düsünmesi gerek acaba bu neyi anlatıyor diye ilk calısmaya göre güzel

efsunlu_kizz

🏆Pro Tasarımcı🏆
sonuncusunu kullanırsan güzel olur digerleri logoya benzemior :)

doctor

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok karmasali biraz daha sade yapsan daha iyi olur

firkete

🏆Pro Tasarımcı🏆
siyahların arkasındakş zemin kaldır
siyahlardaki okları ve köleride azalt en azından
veya sadece ortadaki ibare kalsın.

logoda önemli olan sadelik birazda bence..

ancak bir şeyi söylemeden de geçmek olmaz diye düşünüyorum.
(ukalalık olarak kabul etme kütfen, sadece içimden geçenleri paylaşmak istedim)
bu çalışmaya göre sen de iş var diyebilirm. en azında geleceğin iyi grafikerlei arasında olabilecek poatnsiyeli hissettim nedense..

capanomer

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kör oldum:) arka plan kalkıcak galiba

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hepinize teşekkür ederim fakat en son halini yaptım 3. sayfada bakabilirseniz sevinirim :)

yirmi5

🏅Acemi Tasarımcı🏅
mavi ii durmamış gerisi güsel ama biraz daha anlaşılır bişi yap

habibe

🏅Acemi Tasarımcı🏅
görsel olarak baktığımızda logodan daha çok resimsel duruyor. bence logo çalışmasını bir kere daha gözden geçirmen gerekiyor.. kolay gelsinn ;)