Neler yeni

Kendi Şirketime Yaptığım İlk Kartvizit

Rüveyda SALIK

MissGraphic
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.grafikerler.net
çok dikkat etmişsin dostum. ben o kadar ayrıntılı düşünmedim.
sonraki eleştirilerde tek yazı fontunu kullanmam önerildi. gerçekten gerçek grafiker yorumlarının farkı belli oluyor.
eleştirilerde hafif dil kullanmanızı rica ediyorum. herkes işini yapsın tabiri yanlış.

çok teşekkür ederim

ben teşekkür ederim fakat; benden alıntı yaparak yazmışsınız o yüzden birşeyi merak ediyorum.
ben nerede herkes işini yapsın ibaresini kullanmışım :(

deiem29

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ben teşekkür ederim fakat; benden alıntı yaparak yazmışsınız o yüzden birşeyi merak ediyorum.
ben nerede herkes işini yapsın ibaresini kullanmışım :(
özürdilerim dostum ama ben atomix_77 arkadaşıma yazmışdım bu yazıyı senle alakası yaok belki yanlışlıkla senden alın tı yapmışımdır dalgınlıkla olmuştur yazım atomix_77 arkadaşıma dır

asyabayar

🏅Acemi Tasarımcı🏅
lütfen insanlari dogruya yönlendirelim

Arkadaşım sana katılıyorum belki biraz daha düzenleme yapılmalı bence font calışması lazım arkadaşın ama sen bu arkadaşıma herkes kendi işini yap diyorsan ve kendini bir sanatcı grafiker gösteriyorsan sana yakıştıramadım zira sanatcı kibirli kırıcı olamaz bu yüzden üzülerek senin gibi meslektaşlarımın oldugunu bir kez daha anlıyorum özür dilerim ama cok kaba bir şekilde yorumlamışsın......
bu arada advucades arkadaşım sana dediğim gibi bence ce font calışmalısın sadece ama gerisi yaratıcı olmuş farklı bir tasarım emeğine sağlık senin gibi insan lar lazım şunuda unutma bilmemek değil ögrenmemek ayıptır birde bildiği halde yanlış yapanlar vardır.....

arkadaslar yorumlarinizi okudum. tabiki sanatla ugrasan insanlar kirici olmamali, hümanist olmali, fakat kirici olmamak adinada böyle bir calismaya yaratici olmus demiyelim lütfen. yönlendirelim, bildiklerimizi paylasalim...

mediamania

🌱Yeni Üye🌱
Tasarımla ilgili yeteri kadar yorum yapılmış ben kurumsallık adına bir kaç şey yazmak istiyorum. Buradaki S.T.Ç gibi müşterinin anlayamayacağı kısaltmalar neden kullanılır? Özel bir parola gibi birşeymi? Araç plakasımı. Bu ne kadar gereksiz birşey. Bütün ortakların isimlerinin baş harfleri olur genelde. Sadece firmayı basitleştiriyor. Kartvizit sizin işyeri kimliğinizi iletişim bilgilerinizi içermelidir. Amaç olarak; biri sizin kartvizitinizi bulunduruyorsa o kartvizitte firmayı, firmada kimle muhatap olacağını ve bu kişiye nasıl ulaşacağını görmek ister. Ancak bu kartta isim yok.

N/A4

🏆Pro Tasarımcı🏆
bence iletisim bilgilerini biraz kucultmelisin