Neler yeni

Kendi Sitemi Yapıcam

RicardoQuaresma

🌱Yeni Üye🌱
Ben kendime bi blog sitesi kurucam host ve domaini alcağım site wp temasını kuracak ama ben ileride fotoğraf galerisi gibi bir kısım yapmak istiyorum bunu nasıl tasarlayabilirim photoshoptan anlarım burdaki dersleri çalışıyorum dreamweaver i de az çok bilirim.bedava site kurma hizmeti veren bir platform sayesinde çok site yaptım photoshoptan çizdeim dreamweaver den kodladım.yardımlarını bekliyorum

Ömer ÇİÇEK

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.cicektasarim.com
Linux bir host alıp , Veritabanı oluşturduktan sonra wp yi kurabilirsin , Bilmiyorsanız detaylı anlatım yapabilirim.

Wp admin paneli üzerinden görünüm / editör Bölümünsden style.css dosyasında web sayfanızın özelliklerini değiştirebilir dilediğiniz ölçülerde menüleri banner footer ı ayarlayabilirsiniz . Görseller içinde kullanmış olduğunuz temanın içindeki dosyaları editlemeniz gerekir .

Ömer ÇİÇEK

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.cicektasarim.com
Evet yapabilirsin, Kullanıcağın temanın özelliklerine bağlı olarak temadada olabilir ,Sonradan eklenti olarakta kurabilirsin , Premium bir tema almanı öneririm.

RicardoQuaresma

🌱Yeni Üye🌱
teşekkürler.wp temamıda seçmedim daha uygun olursa premiumda alabilirim.

serdarkursat

🌱Yeni Üye🌱
Selamlar Ben Sana Asp.net C# ıÖneririm Herşeyi Kolaylıkla Yapabilirsin bunda Çok hazır Şeyler Var php Dersen Php De Herşeyi Kendn yazmak zorundsın asp c#Kodlaman için visual studio Gerekli Dha kolaylık sağlıyor Başarılar