Neler yeni

kendi tasarladığım afiş ödevim

Benzer konular

hayalzamanı

🌟Usta Tasarımcı🌟
Merhaba, öncelikle emek verdiğin için eline sağlık... Ama yazı karakterlirini daha düz bir karakter seçseydin daha iyi olurdu sanki. Sonra aşağıya koyduğun logolar afişin çok dibinde kalmış. Ortaya koyduğun resim daha düzgün bir şekilde zemine yedirilebilirdi ve suya yansıması alınabilirdi. Yakamoz resmini sanırım netten buldun daha güzelleri var ben gördüm :) Bence yeniden daha güzelini yapabilirsin... Kolay gelsin iyi çalışmalar

WoDPaCKeR

🏅Acemi Tasarımcı🏅
:) inş. film bu afişi kullanmaz... milyonlar yatılmış olsada filme afiş için gene izlemem... şaka şaka amatör olarak çok da kötü değil başarılar

lisiaa

🌟Usta Tasarımcı🌟
örnekleri araştır ve baştan bir daha dene :D kolay gelsin...

shnbrs

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
moralini bozma. çok daha kötülerini de gördüm. öğrencilerimin yaptığı ilk çalışmalarda. ama isteyen grafik konusunda bi şeyler yapmak isteyenlerde şu anda çok daha güzel çalışmalar yapıyolar. o yüzden moralini bozma ama unutma öğreneceğin daha çok şey var. inceleme yap. benim bir klasörüm var örneğin. grafikerler.nette görfüğüm güzel afiş, broşür vb. çalışmaları kaydedip topluyorum. herhangi bir çalışma yapacaksam, yada öğrencilere bir konu vereceksem onlara bakıyorum. öğrencilere gösteriyorum. internette afiş örnekleri araştırıyorum.

lafı çok uzattım. iste ve çalış. çok daha güzel şeyler yapacaksın.

yakamoz44

🌱Yeni Üye🌱
hepınıze tesekkurler yorumlarınız için...

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Bu nasıl bir tavır? Off aman oy annem vs vs. Muhakak gözden kaçmıştır. Ya da yorum yapılmak istenmemiştir.
Bol bol araştırma yapmalısınız. Tipografi düzenlemenize göre seçeceğiniz fonttan tututnda zemin ile kullanacağınız image'ın uyumluluğuna kadar herşeyi ayrıntıları ile planlamalısınız. Çok araştırma ve bol bol deneme ile doğru yolu bulabilirsiniz. Birde üslup!

miraynur

🏅Acemi Tasarımcı🏅
biraz daha çalışmayla daha iyi bişiler çıkacak belli yakamoz yazısını daha net bi yazı tipiyle yazabilirmişsin ay biraz uzamışmı yoksa ben mi algılayamıyorum.uğraşmışsın emeğine ellerine sağlık başarılar.