Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kendi Web Sitem İçin Yaptığım Logo Görüşlerinizi Alayım =)

yasemin özbek

🏆Pro Tasarımcı🏆
ellerınıze saglık paylaşımıniz içiı tesekkurler gayet şık oolmuş:D

HELİN

🏅Acemi Tasarımcı🏅
birinci logo güzel olmuş
emeğine sağl?k

abaq

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
abaq.deviantart.com
hocam sonuçta o veya bu şekil 007/- kurumsal bir logo bunun üzerinde bir çalışmanında bir mantığını göremiyorum ben. bunu kullandıktan sonra düyayıda yapsan göz oraya kayıyor.

kullanılabilir mi ?telif haklarını bir kenara koyarsın aman altı üstü blog dersin üstelik benim dersin kullanırsın
ama buraya bizlere de sunmazsın. neyine yorum yapalım. elmaya armut mu diyelim.

ChaCha

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.thesinema7.com
hocam sonuçta o veya bu şekil 007/- kurumsal bir logo bunun üzerinde bir çalışmanında bir mantığını göremiyorum ben. bunu kullandıktan sonra düyayıda yapsan göz oraya kayıyor.

kullanılabilir mi ?telif haklarını bir kenara koyarsın aman altı üstü blog dersin üstelik benim dersin kullanırsın
ama buraya bizlere de sunmazsın. neyine yorum yapalım. elmaya armut mu diyelim.

logoyu kaldırtcaksınız siteden hea film sitesi zaten bu ve ben copy paste yapmadım brushlarda vardı kullandım bilseydm yapmazdım nese teskkürler güzel yorumun için

Ufuk Cebeci

🏆Pro Tasarımcı🏆
bence aksine copy paste yapsaydın ve amacın onu 007 nin 7 si gbi gostermek olsaydı eğer bukadar eleştiri almazdın kanımca;) dediğin gibi sonuçta bir sinema sitesi ve 007 gibi bir sinema idolünün de logoya katılması çokda eleştiri getirmez.. ama sen bunu bilmiyorum dersen ki bir sinema sitesi kuruyorsun ve 007 nin amblemini bilmiyorusn?? bu çok garip bi çelişki olur.. eger gerçekten soylediğin gibi dusunduyse yani o 007 nin amblemi diilse deiştir derim kendine özgu bişey bul o 7 ve f nin yerine ama dersen ki yok bu 007 yi anımsatsın kalsın oyle.. eyvallah... çalışma genel olarak hoş e sade olmuş emegine sağlıuk

jokermen

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
güzel logo tebrkler...emeğine sağlık...

AlpaslanCelik

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.blogalp.com
oncelikle logoya diyeceğim yok bir web sayfası için yeterince oturaklı olmuş gayet başarılı.diğer hususta yorum yazacaktımki bizden önce farkedenler olmuş Volkan TEKİN bildirmiş 7 olayını.herneyse benim asıl yorum yazmamdaki sebep belki biraz konu dışı ama site girişindeki köpekler ve mafya bekçileri gibi duran sağa sola bakan o adamlarda neyin nesi hatta kalın digital fakat blur dolu bir neon efekti yaratmaya çalıştığın "GİRİŞ" yazısıda hiç dikkat çekici değil ve bu şekillerin tamamı gereğinden büyük.köpekler ve mafyalara tekrar dönecek olursak sanal dünyanın her aşamasında .gif kelimesi tagında karşımıza çıkan hazır gifler bunlar biraz daha dikkat et ve özgün çalış derim:D

ChaCha

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.thesinema7.com
oncelikle logoya diyeceğim yok bir web sayfası için yeterince oturaklı olmuş gayet başarılı.diğer hususta yorum yazacaktımki bizden önce farkedenler olmuş Volkan TEKİN bildirmiş 7 olayını.herneyse benim asıl yorum yazmamdaki sebep belki biraz konu dışı ama site girişindeki köpekler ve mafya bekçileri gibi duran sağa sola bakan o adamlarda neyin nesi hatta kalın digital fakat blur dolu bir neon efekti yaratmaya çalıştığın "GİRİŞ" yazısıda hiç dikkat çekici değil ve bu şekillerin tamamı gereğinden büyük.köpekler ve mafyalara tekrar dönecek olursak sanal dünyanın her aşamasında .gif kelimesi tagında karşımıza çıkan hazır gifler bunlar biraz daha dikkat et ve özgün çalış derim:D

ilginz için teşekkürler dediğiniz gibi o köpekler ve mafya adamları gif ve onları netten buldum yani onları ben çizmedm yapmadım zaten yapamamda kralı bile zor yapar yani öyle diim ben sadece o siteyi .com lu olanı bekletiyorum güzel bir script hazırlıyorum bitmedi boş kalmasın diye blogspot olan adresime yönlendirdim..benm asıl ilgilendiğim blogspot olan dierine ne deseniz haklısınız vee onu ben kendm yaptım aman aman yorum yazın işte ben grafikerim demiorum tamamen yanlıs anlasılma olmuş yani bütün bunları bi 7 numarasından yapıosanız dicek bişiyim yok haklısınız kaldıcam zaten logoyu yeni yapıorum onu koycam tekrar tesekkürler arkadaslar..

ChaCha

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.thesinema7.com
Bu Nasıl Olmus Peki ?

brandzy7.gif

tugi

♾️Grafik Gurusu♾️
iyi güzelde sinemayı ya cinema yap yada the kelimesini bence kaldır.gerçi müşterimi istedi onu bilemem fakat bana ters gelmiştir hem ingilizce hem türkçe kullanmak. bunun dışında kullandığın görseller yazının önüne çıkmış gibi geldi bana
biraz ufaltsan dahamı iyi durur der gibiyim.ellerine sağlık

ChaCha

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.thesinema7.com
iyi güzelde sinemayı ya cinema yap yada the kelimesini bence kaldır.gerçi müşterimi istedi onu bilemem fakat bana ters gelmiştir hem ingilizce hem türkçe kullanmak. bunun dışında kullandığın görseller yazının önüne çıkmış gibi geldi bana
biraz ufaltsan dahamı iyi durur der gibiyim.ellerine sağlık

anladım demek istedinizi ewt bende farkettim şimdi yazı arka planda kalıyo biraz düzelticem fakat su the sinema olayında şimdi şöle sölim sitede hem yerli film hem yabancı film oldugu için öyle bişi düşündm zaten sitenn adı da öyle nese ilginiz için teşekkürler

burda yayunladıgım logoya arkadaslar kendine özgğ calıs dediler bende 007 james bond olaını kaldırdım buyrun

https://www.grafikerler.net/kendi-web-sitem-icin-yaptigim-logo-goruslerinizi-alayim-t27114.html

tugi

♾️Grafik Gurusu♾️
ellerine sağlık arkadaşım net ve çarpıcı

samedus

🌱Yeni Üye🌱
yazı karakterleri üzerinde oynanabilir. bir de logonun yazıyı geri plana itmemesine dikkat et. tabi diyorsan ki bu logo isimden önemli o zaman birşey diyemeyiz.

te0man

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.3dreamaker.net
beyaz üstünde yapılan tasarımlar bana göre daima göz alıcı durur, burdada 1. çalışman sade ve qüzel görünüyo, eline sağlık . .

gurkansever

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.bayerkimya.com.tr
Genelde hiçbir zaman kötüde olsa emeğe saygımdan rencide edici kelimeler kullanmam..Amma velakin minareyi çalan kılıfınıda hazırlar misali açıklamalarada emeğin hakkına dayanamam bir iki kelam ederim...

Hocam burda tereciye tere satılmaz, Yok f imiş Yok 7 uğurlu rakamımmış yok brush mış...,boş muhabbet karın doyurmaz..Yaparsanda kendine yapmazsanda..Ama şunu bilki böyle fake tasarımlarla inan ufkunu daraltırsın ve her zorlandığında kolayına kaçarsın...

Kötü dahi olsa senin olsun,,,Kaldırıcam diosun logo yu bence bir saniye bile tutma,,, Bundan sonra ne koysan millet sana buda bi yerden alıntıdır gözüyle bakar...Karalama kendini...

Saygılarımla...