Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

kendim için tasarladığım logolar - özlem tasarım

ozlem_acikgoz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
merhaba arkadaşlar .sizin yorumlarınız ışığında logomu sonuçlandıracağım.

logolarmt.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

macscream

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
olumlu şeyler söylemek isterdim ama malesef söyleyemeyeceğim. Tasarım yazan bi logo en azından böyle tasarlanmamalı diye düşünüyorum... Logoları bi araştırın bence amatör bi çalışma ise dediklerimi unutun başlangıç için güzeller... Başarılar umarım bu söylediklerim umudunuzu kırmaz ve daha güzel işler çıkar tekrar başıralar.

ozlem_acikgoz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
aslında bir çok logo yaptım. konuda çok acemi sayılmam .ama terzi kendi söküğünü dikemez derler ya benimkide o hesap heralde. yorumunuz için teşekkür ederim.

serhangenc

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
gereksiz yere süslemişsin..'ne biliyorsam onu kullanayım, göstereyim' gibi durmuş..
sade olsa, yazılar böyle ilk bakışta okunsa, gereksiz degrade'ler girilmese ne hoş olurmuş halbuki..

N/11

👑Efsanevi Grafiker👑
serhangenc arkadaşıma aynen katılıyorum.Çok fazla degrede ve effect var.Biraz sadeleştirmeniz yeterli.

ozlem_acikgoz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
evet arkadaşlar foruma yükledikten sonra bende abartılı olduğunu farkettim. sadeleştirip tekrar sunacağım yorumlarınıza teşekkür ederim.

lovies

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.ilkeroztuna.com
Denildiği gibi layer style panelinden Bevel and emboss seceneği üzerinde fazla durmuşunuz kanımca estetik açıdan göze hoş gelmemekteler ,üzerlerinde biraz daha durmanızı düşünmekteyim Emeğinize sağlık başarılar diliyorum...

ozlem_acikgoz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
teşekkür ederim lovies .evet sade bir çalışma ile tekrar sunacağım.

Önder Adem

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.istanbulletiket.com
Kurallara Aykırı Başlık:[/B]

https://www.grafikerler.net/forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz-t48.html#post84

Yaptığınız kural ihlali ile ilgili madde aşağıdaki gibidir:

Forumumuzda düzenli bir arşivleme yapılabilmesi için ve eski konulara daha çabuk ulaşabilmemiz için gönderilecek konuların başlıkları, içerikleriyle bağlantılı olmaları gerekmektedir. Kesinlikle içerik ile alakalı olmayan “çok acil yardım, bu nedir, yorum bekliyorum, ilk çalışmam" gibi bilgilendirici niteliği taşımayan konu başlıkları ile konu açmak yasaktır. Bu gibi durum/larda konuları kilitlenen üyelerin site yönetimine hesap sorma gibi bir hakları bulunmamaktadır.
Konu başlığınız düzeltilmiştir, lütfen bundan sonraki konularınızda daha dikkatli olunuz...