filizdmr
👑Efsanevi Grafiker👑
Madem Benim değil Kimin O zman ? ben çalışmalarımı internette hiç biryerde hiç bir zaman paylaşmadım ? herhangi bir yerde çalışmalarımı gören varmı ? yada bu çalışmanın kopyasını bulan varmı ? yada benzerini ???? diyorsunuzki biz sizin resminizi yalanlamadık :S sonrada resmi kaldırınca çıkıp diyorsunuzki açıkça belli size ait olmadığı :s bunun neresinde kaldı inanç ? hani kanıt olmadan olmazdı :s direk suçlamazdınız ? tarafsızdınız ? ben anlayamıyorum sizleri..! evet kaldırdım sanatçı kendi taşlanırsa emeğini taş altında bırakmazmış...
ayrıca atalarımız derki lafı güzel... birde şu laf var "Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş"
Saygılar... yorumlara daha fazla cevap yazmayacağım konuya kilit vurulacaksa veya silinecekse silinsin ! teşekkürler
Madem çalışma size ait neden bu kadar taşlanmanıza izin veriyorsunuz çalışmanızı çekmek onun size ait olduğunu değil kaçmanızı gösterir ,göğsünüzü gere gere çalışmalarınızın aşamalarını koyun herkez size böyle bir yargıyla değil,size beğenisiyle gelsin ,aksine burda beğenilen çalışmalar taşlanmaz,bilgi alışverişinde bulunmak ve sizi göz önünde görmek istenir alkışlanır.
Arkadaşların gözündende kaçmayan bu kadar uğraş verilmiş bir illüstrasyon bir çalışma yapılıyorsa hazır görsel kullanmaktan kaçar neden o kadar uğraşmışken aynadaki görüntü çizim değil ?
Tüm bu olumsuzluğu çalışmanızı ekleyerek sonlandırabilirsiniz bu size özel değil çoğu kişi bazı durumlarda çalışmanın aşamalarını koyabilir,eğerki bunu yaparsanız siz değil burdakiler susmak zorunda kalıcak.