Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kendimce Bir Grafik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

filizdmr

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
filizcinardemirtas.blogspot.com
Madem Benim değil Kimin O zman ? ben çalışmalarımı internette hiç biryerde hiç bir zaman paylaşmadım ? herhangi bir yerde çalışmalarımı gören varmı ? yada bu çalışmanın kopyasını bulan varmı ? yada benzerini ???? diyorsunuzki biz sizin resminizi yalanlamadık :S sonrada resmi kaldırınca çıkıp diyorsunuzki açıkça belli size ait olmadığı :s bunun neresinde kaldı inanç ? hani kanıt olmadan olmazdı :s direk suçlamazdınız ? tarafsızdınız ? ben anlayamıyorum sizleri..! evet kaldırdım sanatçı kendi taşlanırsa emeğini taş altında bırakmazmış...
ayrıca atalarımız derki lafı güzel... birde şu laf var "Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş"

Saygılar... yorumlara daha fazla cevap yazmayacağım konuya kilit vurulacaksa veya silinecekse silinsin ! teşekkürler

Madem çalışma size ait neden bu kadar taşlanmanıza izin veriyorsunuz çalışmanızı çekmek onun size ait olduğunu değil kaçmanızı gösterir ,göğsünüzü gere gere çalışmalarınızın aşamalarını koyun herkez size böyle bir yargıyla değil,size beğenisiyle gelsin ,aksine burda beğenilen çalışmalar taşlanmaz,bilgi alışverişinde bulunmak ve sizi göz önünde görmek istenir alkışlanır.

Arkadaşların gözündende kaçmayan bu kadar uğraş verilmiş bir illüstrasyon bir çalışma yapılıyorsa hazır görsel kullanmaktan kaçar neden o kadar uğraşmışken aynadaki görüntü çizim değil ?

Tüm bu olumsuzluğu çalışmanızı ekleyerek sonlandırabilirsiniz bu size özel değil çoğu kişi bazı durumlarda çalışmanın aşamalarını koyabilir,eğerki bunu yaparsanız siz değil burdakiler susmak zorunda kalıcak.

Önder Adem

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.istanbulletiket.com
Ortada yayınlamış görsel olmadığına göre tartışmayı da burada sonlandırmak ve konuyu kapatmak en iyisi olacaktır...

Sn. TgBrK çalışmayı zaten siz yaptıysanız, kanıtlamanızın bir çok yöntemi vardı. Çalışma aşamalarını anlatmak, orjinal dökümanı sunmak gibi. Bunu yapmak yerine cevap vermekle yetinebilmişsiniz. Siz yapmadıysanız elbette kanıtlayamazsınız. Yoruma gerek yok. Sitedeki herkes özgün çalışmalar görmek ister ki genel fayda artsın... İyi forumlar...

Ayrıca konu açıp daha sonra görselinizi de silmeniz doğru değil..

Konu kapatılmıştır...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...