Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

kendime logo ve kartvizit Grant Grafix

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

grantgrafik

🌱Yeni Üye🌱
yorumlarınızı bekliyorum.

logo

grantgrafiklogofd7.jpg

kartvizit

grantgrafikkartvizitch0vw0.jpg

Son düzenleme:

Benzer konular

grafikeriso

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
güzel tasarım eline sağlık

the_one

♾️Grafik Gurusu♾️
Biraz logo ve kartvizit örneklerini incelemelisiniz.Kartvizitte logo o kadar geri planda kalmamalı ya da şöyle söyleyeyim:Kartvizitte logo'den daha ön planda bir şekil kullanmanın bir anlamı yok.Birde kartvizitte siyah kullanıyorsanız yanında kullanacağınız rengi çok iyi seçmlisin.Emeğinize sağlık.

grantgrafik

🌱Yeni Üye🌱
Biraz logo ve kartvizit örneklerini incelemelisiniz.Kartvizitte logo o kadar geri planda kalmamalı ya da şöyle söyleyeyim:Kartvizitte logo'den daha ön planda bir şekil kullanmanın bir anlamı yok.Birde kartvizitte siyah kullanıyorsanız yanında kullanacağınız rengi çok iyi seçmlisin.Emeğinize sağlık.

örnekler inceleme konusuna katılmıyorum bu laf amatörlere soylenen bir laf.
ama diğer yorumlarınızı farkettim teşekkurler.
ayrıca eksik olmasa burda yayınlarmıyım:D

seruvenist

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.yusufipek.com
kartta logoyu iki şekilde kullanmışsınız. bu yanlış. logo en önemli kurumsal materyaldir ve bunun sündürülüp çekiştirilemeyeceğini bir grafiker çok iyi bilmelidir. ayrıca kartta hizmetleri saymak amatörlük göstergesidir. kartvizitleri bir tanıtım yada reklam mecrası olarak düşünmeyiniz. kartvizit postayla gönderilmez elden verilir ve durup dururkende verilmez. iş hakkında konuşulur sonra bu konuda yapabileceğim birşey olursa bu benim kartım diyerekten uzatılır. yani zati kartı verdiğiniz kişi sizin işinizin ne olduğun bilir artık. onun için bu amatör yaklaşıma gitmeyiniz. dizayn konusunda da biraz daha çalışmalısınız. bunlar şahsi görüşlerimdir. uymak yada uymamak sizin şahsi tavrınızdır. saygılar iyi çalışmalar

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
ellerine sağlık bence yuvarlak kısma grant grafik logosonu uygulamayı bir dene e bakalım nasıl görünecek? tabii yukarıdaki ikinci grant grafik ve yuvarlak kısımdaki yeşil zemin siliniyor bu durumda.... belki siyahla griyi hiç kullanmasa kartvizitin temelinde beyaz olsa aydınlık duracaktır... yeşiller kendini daha çok belli edecek.... logonun şekli kartvizit kesimi için hoş olurdu sanki... bir denemekte fayda var bence.hizmetleri mutlaka kaldırmalısın bence de başarılar diliyorum.

örnekler inceleme konusuna katılmıyorum bu laf amatörlere soylenen bir laf.
ama diğer yorumlarınızı farkettim teşekkurler.
ayrıca eksik olmasa burda yayınlarmıyım

bu yorumunuzu açıkçası anlamsız ve yersiz buldum. grafik-tasarım daima ileriye yönelik bir şey. oldum dediğiniz an bittiğiniz andır. her zaman görecek yeni bir şey öğrenecek fikir edinebilecek yeni bir neden olmalı. herşeye atlamalı grafiker alıcı gözle ki farklı şeyler yaratabilsin. birşeyleri incelemek bu anlamda yormamalı ya da ben oldum edası taşımamalı düşüncelerimiz. ancak elbette bu benim şahsi düşüncem. ellerinize sağlık yeniden

Son düzenleme:

grantgrafik

🌱Yeni Üye🌱
yaa altı ustu bi olmamış bi kartvizit . nalet olsun yayınlamaz olaydım....
oraya yaptığımız işleri yazdım geçen başka bi arkadaşta aynısını yapmış hoşuma gitti.
buyuk şirketlerle çalışmıyorum. free takılıyorum. bununda ne yaptığımın halk gozunde anlaşılması konusunda bana yardımcı olacağını duşundum

ayrıca yorumlar sert ve ekşi.
orjinalitesi yok, klasik yorumlar.

seruvenist

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.yusufipek.com
oraya yaptığımız işleri yazdım geçen başka bi arkadaşta aynısını yapmış hoşuma gitti.
buyuk şirketlerle çalışmıyorum. free takılıyorum. bununda ne yaptığımın halk gozunde anlaşılması konusunda bana yardımcı olacağını duşundum

rica ederim hiçbir ekşi yorum göremedim ben. neden böyle düşünüyorsunuz. ben bu konuda kime bu şekilde bir yorum yapsam hemen tepki alıyorum. halbuki olumsuz mesajlar insanı hırslandırır. daha iyiye sevk eder. burda kimse işine beğeni toplamak için konu açmıyor. eksikleri görmek için konu açıyor. siz belki bir büyük şirket değilsiniz ama bu büyük şirketlere tasarım yapabilecek potansiyelsiniz. dolayısıyla böyle bir potansiyelin kartı büyük şirketinkindende önemlidir. lütfen yorumları şahsızınıza hakaret olarak algılamayın.

the_one

♾️Grafik Gurusu♾️

Eminim ki çalışamanız çok başarılı denseydi yapılan yorumu "sert,ekşi ya da klasik" olarak değerlendirmeyecektiniz.Burda kimse sizin nerde ne şekilde çalıştığınızı anlayamaz ki.Sonuçta yapılan eleştiri sadece çalışmanıza bunu kişiselleştirmek size fayda sağlamaz.

tirEdsOuL

♾️Grafik Gurusu♾️
seruvenist, abicim öncelikle sen bundan sonra kimseye yorum yapma, kimin için bi yorum yapsan tepki aliyorsun, ya da boşver " oooo çok güzel olmuş " de geç :) bu arkadaşları anlamak çok zor, niye özeleştiriyi kabul etmezsiniz, herşey iyi hoş olacak diye bir kaide yok ki, arkadaşlarımız ne güzel hatalarımızı yüzümüze söylüyorlar.. mutlu olacağiniz yerde gocunup sertleşiyorsunuz..

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com

ben ilk defa sert bir yorum yapacağım evet!

eğer bir insan kendisi için yapılmaya çalışılan iyi bir şeyi görmüyorsa boş her şey boş... eğer sence mükemmelse neden koydun buraya çalışmanı? caka satmak için mi? istediğin yalnızca alkış mı cidden? şak şak şak dilediğin kadar poh pohlayalım peki... sen böyle mutlu olacaksan önünde saygıyla eğilelim grant hazretleri... ya da istersen gerçekten açık yürekli ol gerçekten saygı duyalım o zaman sana. aynı ilk mesajımda belirttiğim cümleleri kullanayım. onlar emin ol çok saygılıydı çünkü! ve sen orjinal bir yorum istiyorsan " titre ve kendine gel "
diyorum sana... burada yorum yapan kimse kıllık olsun diye yapmıyor yorumu. bazı yorumlar beni de gıcık ediyor evet... taş konduğunu düşünüp üzüldüğüm yorumlar oldu. ancak bunları da bir şekilde belirttim o yorumların üstüne. senin yorumlarında öyle bir hisse ben kapılmadım. ve kapılsaydım söylerdim. eğer yorumlarda sadece beğeni istiyorsan bunu baştan belirt en azından sana açık yüreklilikle yaklaşıp destek olmaya çalışanlara nankörlük etmemiş olursun. nasıl sıra dışı bir yorum değil mi?

sedat17

🏆Pro Tasarımcı🏆
kartvizit hiç hoşuma gitmedi kusura bakma

seruvenist

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.yusufipek.com
seruvenist, abicim öncelikle sen bundan sonra kimseye yorum yapma, kimin için bi yorum yapsan tepki aliyorsun, ya da boşver " oooo çok güzel olmuş " de geç :) bu arkadaşları anlamak çok zor, niye özeleştiriyi kabul etmezsiniz, herşey iyi hoş olacak diye bir kaide yok ki, arkadaşlarımız ne güzel hatalarımızı yüzümüze söylüyorlar.. mutlu olacağiniz yerde gocunup sertleşiyorsunuz..

yok zaten bundan sonra olumlu yorum yapabileceğim çalışmalara yorum yapacağım. gerisine yorum yapmama kararı aldım. nedense kendi çalışmalarım iyi yorum alıyor diye arkadaşlar benim şımardığımı ve herkese akıl vermeye çalıştığımı sanıyor. ben kimseye olmulu mesaj sipariş etmedim ve hiç böyle bir düşünceye kapılmadım. ama bazı arkadaşlardan bunu böyle duydum. ben hiç utanmadan sıkılmadan söyleyebilirim. bir çok eksiğim var. ben her akşam evde arkadaşımdan olumsuz yorumlar alıyorum işlerime. ama buna karşı koymuyorum aksine bu olumsuzlukları gidermek için çalışıyorum. bunu buraya yazdım diye forum sahibine söylemiyorum. sadece böyle bir sanının olduğun belirtemk istedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...