Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

kendime tipografi =)

cengiz669

♾️Grafik Gurusu♾️
kendi çalıştığım cengiz yazısını hayata geçirmek için böyle bir tipografinin güzel olacağını düşündüm sizce nasıl ?

766.jpg

freedesing

🏆Pro Tasarımcı🏆
o kız orda çok emanet durmuş benim fikrimce içine kat çalışmanın yazılar onun etrafından dolanabilir, gölge siyahlık sis gibi efekt kullanabilirisin mesela gerisi hoş emeğine sağlık

tirEdsOuL

♾️Grafik Gurusu♾️
Ellerine emeğine sağlik, çok güzel..

Lucienne

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Yazı çok güzel olmuş. Bence de kız orda çalışmadan ayrı kalmış, onu çalışmayla bütünleştirmelisin.

grafikerkartal

👑Efsanevi Grafiker👑
tebrik ederim kardeş güzel çalışmalar çıkarıyorsun sanırım bu çalışmalarında xavalon dan etkilendin tebrik ederim...

akabey

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Kardeşim çalışman güzel olmuş ellerire sağlık

cengiz669

♾️Grafik Gurusu♾️
tebrik ederim kardeş güzel çalışmalar çıkarıyorsun sanırım bu çalışmalarında xavalon dan etkilendin tebrik ederim...

evet xavalon un çalışmaları gerçekten etkiledi benii her bir çalışması birbirinden başarılı bende bu konuda daha sık çalışarak kendimi geliştrimeye çalışıyorum tipografi konusunda. yorumlar için teşekkürler.

erdemirs

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.re-imagination.com
yahu dostum seri üretimde gibisin ve güzel, hatta her birinde daha güzel şeyler yakalıyorsun... Cengiz yazına bittim, tam bir death ****l müzik grubu logosu olmuş :) ellerine sağlık..

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
güzel işler çıkarıyosun cengiz...bence kızı o kenarda öyle küçük değilde, ne bilim sadece yüzü olsa büyükçe daha etkili olmazmıydı...yada hiç olmasaydı...eline sağlık arkadaşım...

alicanpek

🌱Yeni Üye🌱
Typography diye yazılır, yazım hatası yapmışsınız. "P" ile "Y" yer değiştirmeli