Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kendime yapmaya çalıştığım kart :)

srpsyn

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ZzkrI.jpg

Terzi kendi söküğünü dikemezmiş ya hani :) Bilemedim sizce nasıl?

Braveart

♾️Grafik Gurusu♾️
Sökük neredeyse belli değil, ütü bile atmışsınız dikişten sonra :)
Elinize sağlık, gayet iyi...

Soner DİLEK

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sonerdilek.net
güzel olmuş bana kalırsa..."S" espirisini fazla abartmasaydınız keşke mesela "İ" nin üstündeki gereksiz bence..emeğinize sağlık :)

Erkan ERGEN

🏆Pro Tasarımcı🏆
az daha s'siz daha güzel olacak kanaatindeyim :)

Erkan ERGEN

🏆Pro Tasarımcı🏆
arka taraftaki s ler gri değil sadece lak olacak. belki şu an daha fazla belli diye rahatsız ediyor olabilir mat+lak düşündüm. teşekklr yorum için..

Serap arka güzel duruyor zaten :) ön çok renkli olduğu için söylemiştim:) arka tarafın ağırlığı var ön taraf ona nazaran cıvıl cıvıl :) iki farklı kişilik tek kartta :)

srpsyn

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Serap arka güzel duruyor zaten :) ön çok renkli olduğu için söylemiştim:) arka tarafın ağırlığı var ön taraf ona nazaran cıvıl cıvıl :) iki farklı kişilik tek kartta :)

o kadar abartılımı ya önümü göremiyorum ben :( tmm oraları gri deniyeyim birde..
belki orasıda sadece lak olur o zamanda neyse bide öyle bakayım.. teşekkür ederim erkan :)

Erkan ERGEN

🏆Pro Tasarımcı🏆
o kadar abartılımı ya önümü göremiyorum ben :( tmm oraları gri deniyeyim birde..
belki orasıda sadece lak olur o zamanda neyse bide öyle bakayım.. teşekkür ederim erkan :)

rica ederimm ne demek :) He bu arada aklıma geldi "s" nin kenarında yaptığın dairenin bitimindeki keskinlikleri yumuşatmanda fayda var. Bıçaklı işlerde keskin köşelerde bıçak yolma yapar kartın kenarlarında kağıt katmanları kalır.

Son düzenleme:

srpsyn

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
rica ederimm ne demek :) He bu arada aklıma geldi "s" nin kenarında yaptığın dairenin bitimindeki keskinlikleri yumuşatmanda fayda var. Bıçaklı işlerde keskin köşelerde bıçak yolma yapar kartın kenarlarında kağıt katmanları kalır.

o konuda matbaama güveniyorum sıkıntı yok düşündüğün için tşkkür ederm :p

Erkan ERGEN

🏆Pro Tasarımcı🏆
o konuda matbaama güveniyorum sıkıntı yok düşündüğün için tşkkür ederm :p

bu şekliyle daha iyi bence. :) tabiki benim fikrim:) sonuçta zevkler ve renkler tartışılmaz. Ama matbaada sıkıntı yok zaten :) bıçak imalatı yapanlar o kadar keskin kenarı veremiyorlar genelde :) radüslü daha garanti oluyor :) Bakalım iş gelince pişmanlık yaşamassan soylersin:p

srpsyn

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bu şekliyle daha iyi bence. :) tabiki benim fikrim:) sonuçta zevkler ve renkler tartışılmaz. Ama matbaada sıkıntı yok zaten :) bıçak imalatı yapanlar o kadar keskin kenarı veremiyorlar genelde :) radüslü daha garanti oluyor :) Bakalım iş gelince pişmanlık yaşamassan soylersin:p

tamam söylerim :) iyi akşamlar

niLqün.672

♾️Grafik Gurusu♾️
Terzi kendi söküğünü dikmiş. :)
Elinize sağlık, çok hoş.

sharlk

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Çok iyi bir çalışma olmus bnm çok hoşuma gitti :)