Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kendime yapmaya çalıştığım kart :)

Hasan ÇELİK

🏆Pro Tasarımcı🏆
ZzkrI.jpg

Terzi kendi söküğünü dikemezmiş ya hani :) Bilemedim sizce nasıl?

Tek gözüme çarpan, ön kısımda ki yansıma olmuş, bu kadar güzel karta bence o yansıma gitmemiş :angel: Eline emeğine sağlık..

srpsyn

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Tek gözüme çarpan, ön kısımda ki yansıma olmuş, bu kadar güzel karta bence o yansıma gitmemiş :angel: Eline emeğine sağlık..

teşekkür ederim hasan :) evet o yansıma kaldırılabilir. Hala baskıya göndermeye karar veremedim.. Beğenmene sevindim.. İyi çalışmalar.

ByLodos

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.enesmetehanbal.com.tr
arka plan uyumlu s lere fazla takılma istersen ama hani 1. resimde GRAFİKER yazıyor ya altına gölge vermişsin onun tersini yazı fontu basık olunca o kötü durmuş bence

xny

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence güzel olmuş , ama cüzdan kullanmayan biri için çabucak eskimeye mahkum.

Portoloz

🌟Usta Tasarımcı🌟
bence güzel olmuş emeğine sağlık benim gözüme de sadece grafiker yazısının biraz yayvan durması ondan başka her şey cuk diye oturmuş :)

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Bütün mesajları okudum bu kadar mesaj üzerine söylemem lazım belki ama ben pek beğenmedim. Gözü rahatsız eden tarafı pek yok ("S"leri renklerini boyutlarını konumlarını vs. beğenmedim) ama bakınca işte budur diyebileceğim bir çalışma da değil. Kolay gelsin ...

srpsyn

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bütün mesajları okudum bu kadar mesaj üzerine söylemem lazım belki ama ben pek beğenmedim. Gözü rahatsız eden tarafı pek yok ("S"leri renklerini boyutlarını konumlarını vs. beğenmedim) ama bakınca işte budur diyebileceğim bir çalışma da değil. Kolay gelsin ...

Yorumunuz için teşekkür ederim.. İyi çalışmalar