Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
one tasarım niteliğinde biraz ince düşünmek lazım ince düşünenlerle çalışmak içinD o nun içindeki d de o d yi ifade ediyor yane gene one design anlaşıldı umarım...
Peki birşey sormak istiyorum, bu logoyu tasarladığında kendin beğendinmi, tamam işte budur, insanlar bakar bakmaz benim ne ifade etmek istediğimi anlar dedinmi paylaşıma sunarken?
logo anlaşılmıyor çizgiler çok amatörce görünüyor bi logoda olması gereken güçlülüğe ve karaktere sahip değil ayrıca ONE yazısıyla design yazısı arasında aşırı büyüklük farkı var. Logo küçük kullanıldığında design yazısı okunmayacaktır. Aynı şekilde çok büyük kullanıldığında ONE yazısı farklı görünecektir.
Son olarak kişisel bi eleştiri: %100cyan la siyah hiç iyi bi ikili olmuyor. Siyah yerine gri denenebilirdi.
Yine de ortada bi emek olduğu için emeğine sağlık dostum ama logon maalesef logo özelliklerini taşımıyor.