kardesım bende bılgı bırıkım almak ıcın geldım ama herkez bir dünya burda bence burdan fazla birsey bekleme kendı kendını gelıstır bunlardan hayır yok kendileri yapıp hava olsun dıye sıteye eklıyorlar ancak
Öncelikle Türkçe yazmaya çalışarak ortak bir dil konuşabilirsiniz.
500.000 üyesi bulunan bir açık platformda cevap gelmemesinin başlıca sebeplerinden biri yazım şekliniz, neredeyse tüm forumlarda aynı şekilde çöpe atılan ''forum içi benzer konularda arama yapmadan konu açılması'', ve ne istediğinizi anlatamadığınızdan kaynaklanır.
Siteye eklenen kullanıcı konuları hava atmak için değil, çalışmalarını paylaşıp gelen yorumlar ile kendini değerlerdirmek ve göremediği hataların farkına varmaktır. Kusursuz çalışma yoktur ama şahane çalışmalar vardır evet haklısınız. Ama bu sizi rencide etmemeli. Aksine kamçılamalı ki benzer tasarımlar yaparak sizde gelişimde bulununuz.
Forum içinde basitçe arama yaparak neyin ne olduğunu, nasıl yapıldığını, nasıl sonuçlanabildiğini görebilirsiniz.
Arkadaşlar merhaba,
ben bu sitede yeni üyeyim..kartvizit,logo,grafik tasarımları ile ilgileniyorum..photoshop kullanıyorum..
Bana önereceğiniz bir program varmı?
Photoshop kullanabilecek kadar bu sektörün içine girdiyseniz, sektörün içeriğinin devamlılığında ihtiyacınız olan diğer programlarıda bulabilirsiniz. Siz matbaa işleri yapmak istiyorum derseniz farklı, web işleri yapmak istiyorum derseniz farklı, 3D işler yapmak istiyorum derseniz farklı ve endüstriyel tasarımlar yapmak istiyorum derseniz farklı programlar çıkacaktır karşınıza. Basit bir araştırma ile sektörün kullandığı ağırlıklı programları öğrenmenizde mümkün, forum içinde ''arama'' yaparak derslerine veya verilen videolu eğitimlere de ulaşabilirsiniz.
Bu basitçe sonuçtur.