Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kendini Pazarlama ( Rahat Kafa)

rahatkafa

🌱Yeni Üye🌱
5Ogm9.jpg

Logo ve isim çalışması...
Slogan tam olarak bulunmadı ama "Serin ve Ciddi..." geldi aklıma en basit.
Sizden yorum ve destek bekliyorum

Önder Adem

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.istanbulletiket.com
İnsan silüeti rahatlığı değil de korku filmlerini hatırlattı... İtici olmuş.. İsim üzerinde onu destekleyici çalışmalar yapmalısın... Serin ve Ciddi / Rahat kafa ismiyle uyuşmaz... kafa rahatsa, bu ne ciddiyet? Renk ve font kullanımı açısından da bir çekicilik yok çalışmanda.. Biraz daha gayret etmelisin...

rahatkafa

🌱Yeni Üye🌱
Rahat%2Dkafa2.jpg

Dediğinizi dikkate alıyorum ve biraz oynayarak bir kaç versiyon yapmayı planlıyorum...

ewray

🏅Acemi Tasarımcı🏅
İkinci gönderdiğinde ki rahat kafayazısıçok iyi özellikle arkadaki yeşil ile çok iyi saplamış.. sitende çokiyi duruyor ama bende adamın kafasındna rahatsızım çok ciddi duruyor :S yani bi iticiliği var :)

artvizyon

🌱Yeni Üye🌱
bence imgeleme zayıf... Rahat kafayı temsil eden şey bıyık ve saç gibi görünüyor...

Braveart

♾️Grafik Gurusu♾️
Adamın saçları öyle elektrik yada cin çarpmış gibi duruken rahatlıktan bahsetmek biraz tuhaf :) O bıyığa o saç gidermi onuda bilmem.
Daha başka bir espri bulmalısın bence rahat kafayı anlatacak...

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Diyelim ki görüşmeye geldiniz. Konuştuk. Ve ben sizin kim olduğunuzu hatırlamak için kartvizitler arasından kartını bulmak istiyorum.

Sizce uygun mudur?

Alleyezonme

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Yazı karakteri çok keskin. Rahatlığı anlatmıyor. Daha hareketli olması gerekir bence. Tipografik olarak zayıf, figur de pek sevimli olmamış. Belli bi emek var ama estetik açıdan yetersiz bence. Emeğine sağlık