Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

kesicimde kesim yaparken bazı harfleri kesmiyor.

ahura

🏅Acemi Tasarımcı🏅
merhaba,

kesicide kesim yaparken, bir süredir hata vermeye başladı. örneğin işi keserken bazı harfleri kesmiyor, bazı harfleri yarım kesiyor ya da bazı harflerin bazı yerlerini kesmiyor. bu sorun birkaç gündür olmaya başladı. bilgisayardandır dedim bilgisayarı değiştirdim, yine aynı zorun var. acaba sorun ne olabilir?

Benzer konular

graficar

🌟Usta Tasarımcı🌟
Kesicinin markası modeli ve kullandığın program nedir?

ahura

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Kwangko System SC-1400 120lik Plotter
Kullandığım Kesim Programı: Ksign

dijitalll

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.plotterilan.net
plotter,hep aynı alanlarda mı eksik keiyor?plotter halısının zemini bozulmuş olabilir,zemii temizle,halıyı tekrar yapıştır.

ahura

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yok hayır, hep aynı alanlarda değil. zaten halısı yeni. nerelerde olduğu belli olmuyor, farklı farklı yerlerde yapıyor.

graficar

🌟Usta Tasarımcı🌟
data kablosunu kontrol et yerinden oynamış olabilir.Bizdede aynısından var 7 yıldır tık demedi.flexi kablo pinlere oturmuyor olabilir.kesin bir temassızlık var.

ahura

🏅Acemi Tasarımcı🏅
data kablosunu kontrol et yerinden oynamış olabilir.Bizdede aynısından var 7 yıldır tık demedi.flexi kablo pinlere oturmuyor olabilir.kesin bir temassızlık var.

kendi data kablosu var bilgisayara giren, siyah renkli. onu kontrol ettim. üzerinde bir sürü malzeme vardı, sanırım ezilmiş. ama aynı kablodan bulamıyorum. başka bir com kablosunu direk takınca da görmüyor makineyi, test yapamıyorum. acaba o kablodan nasıl bulabilirim?

graficar

🌟Usta Tasarımcı🌟
İzmir de bulursun isg ye danış

ahura

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sanırım sorunu çözdüm. kafaya bağlı olan triger kayışı kenarından yırtılmış. elmas uç bazen titreterek kesiyor, bazen de folyonun üstüne hiç inmiyor. gerginliğini yitirmiş, sanırım ondan. kayışı değiştirdikten sonra daha sağlıklı bilgi vericem.

graficar

🌟Usta Tasarımcı🌟
Kayışı değiştirirken flexi kabloyuda kontrol et. Iemassızlıktan ve titreşimden oynama yapıyorsa kafa bazen temassızlık sebebiyle aşagı yukarı hareketi kesildiğinden yarım keser.

graficar

🌟Usta Tasarımcı🌟
sana yardım edelim derken aynı hata başımıza geldi.triger kayışı ile alakası yok kayış yırtılmış olabilir ama o bıçagın titremesine tesir etmez.bizim makinanın bobini yanmış.titreterek keserken artık hiç kesmez oldu.isgden sorduk parça yok.
kafa artık aşagı inmiyor bobinin altında yanık gözle görülecek şekilde belirgin.
Sorunu çözersem buraya yazarım.

ahura

🏅Acemi Tasarımcı🏅
geçmiş olsun. ama bizim sorun o kadar basitmiş ki, sonunda çözdük. bıçağın kafaya bağlı olduğu kablo kopmuş. lehim yaptık düzeldi :D ayrıca ben isg hakkında yorum yapmıyorum, daha önce yaptım başıma gelen kalmadı :D