Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
3 mm aynalı pleksi keserken erime ve yan yüzeylerde tırtık oluyor . 3mm,5mm,10mm pleksi kaçlık uçla ve kesim hızı spindle hızı ne olmalı. bukonuda yardımlarınızı bekliyorum.
senin sorunun büyük ihtimal ucun eski olmasından olabilir. ucu değiştiripte 4 mm ile denersen ve makinen de soğutma yeterli değilse kesim esnasında kompresörle hava tutarsan ucun fazla ısınmasını engelleyecektir. bazen pleksinin yapısından da bu tür problemler kaynaklanabiliyor. uç kesim esnasında ısındığı için çıkan parçalar boşlukta kalarak pleksiye yapışır tırtıklı olmasının sebebi bu veya ucun kör olmasıdır büyük ihtimal
Arkadaşlar ; Kesim de ucun iyi olması dışın da kesim yönü çok önemlidir. Takım parçanızın dışın dan gidiyorsa saat yönün de eğer içinde gidiyorsa saat yönü tersine gitmelidir. Tek ağızlı karbür takım ve alkol kullanmayı unutmayın. İyi çalışmalar.