Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

kestiğim resmi öteki resimde nasıl yumusatabilirm cs4 de

DsRCera

🌱Yeni Üye🌱
kestigim resmi nasıl yumusatabilirm bide kestiğim bölüm baska resime aktarırken boyutlarını nasıl deistirebilirm

Benzer konular

phytagorast

🌱Yeni Üye🌱
1)kesim işlemini pen tool ile yapıyorsanız yolu tamamladıktan sonra sağ tık->make selection dan feather redius değerini artırabilirsiniz.
2)normal keskin bir kesim yaptıysanız bunu başka bir layere aldıktan sonra yumuşak bir fırça ile boyutu büyük olmamak üzere yavaşça kenarlarını yumuşatabilirsiniz.
3)marque tool ile kesim yapılırsa direk üst tarafta feather değerini yükseltebilirsiniz.
boyutlandırma olayına gelince kesip attığımız yeni bir layer olarak karşımıza çıkacak diğer resimde bundan sonra edit transform diyerek tekrar boyutlandırabiliriz..
iyi çalışmalar..

DsRCera

🌱Yeni Üye🌱
boyut

saol yumusatma islemini ögrendim ama boyutlandırmada verdiğin yöntem resmin boyutlarını boyutlandırıyor ben kopyaladığım alanı boyutlandırmak istiyorum onu sölermisn

phytagorast

🌱Yeni Üye🌱
kusura bakmayın ama pek anlayamadım ama olabileceklerisize anlatmaya çalışayım bunlardan birisidir heralde.
1)seçtiğiniz alanı ctrl-c ctrl-v yaparsanız olduğunuz resimde seçtiğinizin bir kopyasını oluşturur.sora edit transform
2)seçtiğinizi başka bir resme sürükle bırak yapasanız orada tekrar boyutlandırmak için de edit transform
Tabiki bu ikisini de yaparken bizim kestiğimiz layer seçili olmalıdır.
3)kopyaladığım alan derken bir başka resmi tekrar boyutlandırmak istiyosanız image->image size diyerek boyutlandırabilirsiniz..
bunlar işinize yaramadıysa biraz daha açıklayıcı yazarsanız mutlaka bir çözüm bulunacaktır..

kocagöz

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
kardeş yumuşattıktan sonra onu ordan kes istediğin yere yapıştır ctrl+t de boyutlandır sanırım bu olayı diyorsun