Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben teşekkür ederim Miray'cım. Çok fazla birsey yapmadım sayılır, yeteneklerini görmende yardımcı oldum okadar :angel: inanıyorumki devamında çok daha başarılı işlere imza atacaksın. bunun altına imzamı atarım
Teşekkür ederim. Çalışma Gizem üzerine kurulmuştur. kurgusu rakamalarda ,numaralar gizemin bir parçası ve diger seride devam edicek yani olmayan rakamları ve anahtarları arıyorum diyeyimm :wink:
Başlangıç olduğuna inanamadım Miray'cım. Daha önce typo çalışmış olman gerek. :surprised: Çok başarılı bir çalışma olmuş. Emeğine, eline, hayal gücüne sağlık canım.
Başlangıç olduğuna inanamadım Miray'cım. Daha önce typo çalışmış olman gerek. :surprised: Çok başarılı bir çalışma olmuş. Emeğine, eline, hayal gücüne sağlık canım.
Miray aramıza hoşgeldin eleştirmek yersiz olur, önce ayağın alışsın, sonra zaten topa tutarız temennim tipografiyi bırakmaman yönünde...Emeğine sağlık. Uykusuz gecelere ve dökülen saçlara merhaba de!
Miray aramıza hoşgeldin eleştirmek yersiz olur, önce ayağın alışsın, sonra zaten topa tutarız temennim tipografiyi bırakmaman yönünde...Emeğine sağlık. Uykusuz gecelere ve dökülen saçlara merhaba de!