Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kimtek Mühendislik

serdar80buz

🌱Yeni Üye🌱
kimtek.jpg

Benzer konular

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Gerçekten çok başarılısınız :)
Bunun içinde tebrik ediyorum
Saygılar

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Biraz konseptten bahsetseydiniz daha iyi olurdu bence.Mesela k harfinin üzerindeki nokta neyi ifade ediyor? alttaki hilal şekli ne manaya geliyor?

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Biraz konseptten bahsetseydiniz daha iyi olurdu bence.Mesela k harfinin üzerindeki nokta neyi ifade ediyor? alttaki hilal şekli ne manaya geliyor?

Evet aslında o noktaya bende takıldım ama kompozisyon bütünlüğü olarak yapılmış olabileceğini tahmin ettiğim için sormadım ama merakda etmiyor değilim hani :giggle:

answersaray

🌟Usta Tasarımcı🌟
yanlış anlamazsanız ben bir şey söylemek istedim...
biraz amazon.com biraz da kanaltürk ün yeni logosunu andırdı bana :S
daha güzel bir çalışma çıkarabilirsiniz bence..emeğinize sağlık..

serdar80buz

🌱Yeni Üye🌱
pek de benzemiyor ama neyse, dikkate alacağım. Çok teşekkürler.

2NTheory

🌱Yeni Üye🌱
yanlış anlamazsanız ben bir şey söylemek istedim...
biraz amazon.com biraz da kanaltürk ün yeni logosunu andırdı bana :S
daha güzel bir çalışma çıkarabilirsiniz bence..emeğinize sağlık..

bana da braz ole geldi daha dikkat çeken bşi olablr bu stil birçok alanda kullanablr

dreamsantana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Yazının altındaki kırmızı çizginin eğim açısı biraz daha fazla olsa Kanaltürk logosuna benzeyecek neredeyse. Şaka bir tarafa ben renk ve font seçimlerinin gözden geçirilmesinde fayda olacağını düşünüyorum. Logoda gri yazı tonu bence kullanılmamalı. Daha pastel renkler kullanılarak logo ön plana çıkarılmalı, dikkat çekmesi sağlanamalı. ama bunu herhangi bir bilimsel görüşe veya aldığım eğitime göre söylemiyorum kendi görüşüm. Şimdilerde genellikle yapılan logolarda tek font da kullanılmıyor, yani harfler sıradan ve aynı şekilde yan yana dizilmiyor, bazen amaca göre, bazen de estetikliği sağlama adına arasından bazıları değiştiriliyor. Mesela dün bir tanesine yorum yazmıştım, zirve ifade eden bir logo ile ilgili, şirketin isminde de a harfi var. An dağ yapmaya çalışmış. Mesela bunun gibi. Çünkü aynılık da akılda kalıcılığı ve dikkati azaltıyor.