Işığı geçiren nesneler için kırılma indisleri iyi çalışmalar
G Gökhan YILMAZ 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 20 Ağu 2008 Mesajlar 540 Tepkime puanı 18 Yaş 42 Web sitesi www.sanatolsun.com 17 Ara 2009 #1 Işığı geçiren nesneler için kırılma indisleri iyi çalışmalar
S skyfox 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 9 Ara 2009 Mesajlar 2,603 Tepkime puanı 90 17 Ara 2009 #2 Ledli iç ve dış mekân vitrin aydınlatmasında da işe yarayabilir bu bilgiler. Cam ve diğer parlak malzemelerin, yansıtma özelliklerinin dikkate alınmadığı, çok acemice çalışmalar görüyorum maalesef. Paylaşım için teşekkürler.
Ledli iç ve dış mekân vitrin aydınlatmasında da işe yarayabilir bu bilgiler. Cam ve diğer parlak malzemelerin, yansıtma özelliklerinin dikkate alınmadığı, çok acemice çalışmalar görüyorum maalesef. Paylaşım için teşekkürler.
G Gökhan YILMAZ 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 20 Ağu 2008 Mesajlar 540 Tepkime puanı 18 Yaş 42 Web sitesi www.sanatolsun.com 17 Ara 2009 #3 skyfox' Alıntı: Ledli iç ve dış mekân vitrin aydınlatmasında da işe yarayabilir bu bilgiler. Cam ve diğer parlak malzemelerin, yansıtma özelliklerinin dikkate alınmadığı, çok acemice çalışmalar görüyorum maalesef. Paylaşım için teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... ben teşşekür ederim iyi kullanmlar
skyfox' Alıntı: Ledli iç ve dış mekân vitrin aydınlatmasında da işe yarayabilir bu bilgiler. Cam ve diğer parlak malzemelerin, yansıtma özelliklerinin dikkate alınmadığı, çok acemice çalışmalar görüyorum maalesef. Paylaşım için teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... ben teşşekür ederim iyi kullanmlar