Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kırım Hakkında

alicandemir

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba Arkadaşlar

Benim bir sorum var bir müşteriye katalog yapılacak spiralli defter gibi fakat sayfalar içe doğru katlama oluyor yani akordion broşürü sol taraftan fazlalık bırakıp spirallediğinizi düşünün.

Benim sorunum şu bu içe katlanan sayfanın uzunluğu aşağı yukarı 40-45 cm civarında ve 4 kırım yeri var. sıfır bıçak yaptırılmadan sadece kırım yapılamıyormu? bildiğim kadarıyla kırım yapmak için bir makine vardı istediğin yere kırım için gerekli demirler koyulup elle bir kalıp hazırlanıyodu lazer bıçağa gerek kalmadan yani. Yanlışım varsa lütfen düzeltin.

Yardımlarınızı bekliyorum.

Benzer konular

ajan_430

🌱Yeni Üye🌱
slm merhaba evet özel kırım makineleri var ama spiralli bir iş yapacaksan özel kesim yapmak daha sağlıklı olur ve kağıt gramajı nadir?

alicandemir

🌱Yeni Üye🌱
kağıt 350 gr. mat selefonlu kuşe olacak sanırım. hani öğrenmek istediğim şu matbaalarda olan giyotinler var ya istediğin ebata ayarlayıp basıyosn kesiyosn benimde öğrenmek istediğim şey o hani istediğin ebata ayarlayıp lazer bıçaksız kırım oluyormu?

Arkadaşlar bi yardımcı olurmusunuz ??

horaburhan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Ne istediğini tam olarak anlamak zor. Daha açıklayıcı bilgiler verersen yardımcı olabilirim. Etrafına demirler konan şey dediğin, KONİK dir. Kırım farklı bir şey.