Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kirli - Poster

NuFy

🌱Yeni Üye🌱
emegıne saglık cok guzel bı tasarım olmus :)

isbasdas

🌱Yeni Üye🌱
çok kıyak olmuş ciddenn. elemanları da dinliyorum izmirde zaten.

sakalı yamuk olanı da bilirim. elimde büyüdü, ona bildiği herşeyi ben öğrettim:D limonn

firex

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.milcanx.com
illus u bukadar başarılı yapan kişiden bu zeminin çıkması şaşırtıcı, İllus için sizi canı gönülden tebrik ederim...

TereddüT

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Çizimler de ilk görseldeki yazı da oldukça başarılı ve yerinde..

Ancak arkaplan konusunda ilk gördüğüm anda aklıma gelen şey yeşilin belki de doğada maviden sonra en çok temizliği çağrıştıran renk olması oldu... kirli adı için naçizane önerim daha karanlık ve siyah ve kırmızı tonlarının önplana çıkarılması olur... yeşil, orman, çim, ağaç... kısacası temiz olan, ferah olan bir çok şeyi anımsatıyor insana...

Tebrikler...

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
gerçekten harika olmuş eline sağlık

evrem03

🌟Usta Tasarımcı🌟
kısafilm afişi gibi olmuş :D elinize sağlık :artipuan:

graffi3D

♾️Grafik Gurusu♾️
Şarkıcıların illistürasyon çizimleri gerçekten çok başarılı çok beğendim, elinize sağlık

naxuan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
uzun zamandır, foruma giremiyo'dum... öncelikle tüm yorumlar için teşekkür ederim...

Çizimler de ilk görseldeki yazı da oldukça başarılı ve yerinde..

Ancak arkaplan konusunda ilk gördüğüm anda aklıma gelen şey yeşilin belki de doğada maviden sonra en çok temizliği çağrıştıran renk olması oldu... kirli adı için naçizane önerim daha karanlık ve siyah ve kırmızı tonlarının önplana çıkarılması olur... yeşil, orman, çim, ağaç... kısacası temiz olan, ferah olan bir çok şeyi anımsatıyor insana...

Tebrikler...

yeşilin sadece "temizlik"i çağrıştırdığına katılmıyorum... balçık da yeşil renktir, ormana girip çıktığınızda üstünüz kirlenir :) ayrıca zehir de çoğu yerde yeşil renkle anlatılır...
bunların yanında grubun adı "kirli" ama tasarımın tamamiyle kirli olması gerekmiyo'. sonuçta bu çocuklar sahneye çaput giyip, izleyici karşısında dökük ve kirli şekilde çıkmıyo'lar :)
"kirli", herkesin malumu bir rock grubu ve barlarda sahne alıyo... barlarda en çok bira tüketilir ve yeşil bira üreticilerinin sıklıkla kullandığı bir renk... "yeşil"i tercih etmemin asıl sebebi bu...

yorumların genelinde arkaplanın beğenilmediğini gördüm... tarz meselesi tabi ki... bu konuyla ilgili şunu söyleyebilirim:
bu çizimler pentium 4 işlemcili, 1gb ram bulunan bir bilgisayarda yapıldı... her bir portre'nin orjinal çizim boyutu A4'e denk geliyo'. arkaplanın olması gereken asıl büyüklüğünü siz düşünün... fakat mevcut şartlar altında ve kullandığım brushlar gereği arkaplanı oldukça küçük çizmek zorunda kaldım, boyutunu artırınca da görüntü kalitesi çok bozuldu tabi ki :) teknik bakımında kötü gözükmesinin sebebi bu...

3d çalışmaları neyle yaptın ?

dostum bu çalışma 3D değil... ilk mesajımda da yazdığım gibi tüm gördüklerini PS CS4'te tablet ile çizdim... ;)

beyazajans

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arka zemin kahverengi eskitme olsaydı daha ii olurdu
zemin görsel ve adamlar uyumsuz
saygılarımla...