Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kısa Yol Efekt Uygulaması

Seyit Tiken

🏆Pro Tasarımcı🏆
Selamün Aleyküm,
Arkadaşlar, örnek olarak, "DOST KELEPAÇE SALONU" yazımız var, "DOST" ibaresine bir efekt uyguladım, kısa yoldan, "KELEPAÇE SALONU" ibaresine aynı efekti nasıl uygulayabilirim?, teşekkür ediyorum, Allah razı olsun.

Benzer konular

kasapcarlos

🌟Usta Tasarımcı🌟
Attributes Eyedropper işini görecektir.

Tool Box da Eyedropper aracına imlecini tıkla ve basılı tut...Bu aracın altında gizlenmiş olan Attributes Eyedroppeer aracını göreceksin..Bu araç seçili iken property barda Properties, Transformations ve EFFECTLER menüsü yer alacaktır.Bu butona tıklayıp kopyalacağın efeckt'i işaretle sonra efeckt uygulanmış araca bu damlalık ile tıklayıp o efeckt i kopyala...İmlecin kova şeklini alınca uygulayacağın nesneye tıkla aynı efeckt bı objeyede uygulanacaktır.
Properties ve transformations altındaki seçenekleride incele uygı,ulamak istediğin efecktleri işaretleyerek tek hamlede bir kaç efeckt i bir başka objeye aktarabilirsin...

Murat VARDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Tool Box da Eyedropper aracına imlecini tıkla ve basılı tut...Bu aracın altında gizlenmiş olan Attributes Eyedroppeer aracını göreceksin..Bu araç seçili iken property barda Properties, Transformations ve EFFECTLER menüsü yer alacaktır.Bu butona tıklayıp kopyalacağın efeckt'i işaretle sonra efeckt uygulanmış araca bu damlalık ile tıklayıp o efeckt i kopyala...İmlecin kova şeklini alınca uygulayacağın nesneye tıkla aynı efeckt bı objeyede uygulanacaktır.
Properties ve transformations altındaki seçenekleride incele uygı,ulamak istediğin efecktleri işaretleyerek tek hamlede bir kaç efeckt i bir başka objeye aktarabilirsin...

çok doğru bir tanımlama,
teşekkürler bilgi aktarımı için.

tuncer özkan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok doğru bir tanımlama,
teşekkürler bilgi aktarımı için.

Evet, ama daha pratik bir yol daha var.
Yaptığınız effect'i başka bir nesneye de uygulamak istiyorsanız, bu nesne seçili iken, Effect>copy effect içinden uygun olanı seçin. Gelen yeni imleç ile effect uygulanmış nesneyi seçin.

Bu daha basit geldi, değil mi?

Kolay gelsin.
Tuncer ÖZKAN

Seyit Tiken

🏆Pro Tasarımcı🏆
Arkadaşlar çook teşekkür ediyorum, gösterdiğiniz yoldan giderek, uygulamayı yapabildim, herkesin Kurban Bayramını kutluyorum.