Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kişisel & Web Logo Pc Faresi

pcfaresi

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
yeniguc.com
resmi yüklerken görüntü kalitesi düşmüş olabilr daha net görebilmek için
https://img38.imageshack.us/img38/3148/pcfaresi.png

pcfaresi.png

Not: bu çalışma corel x3 te hazırlanmıştır

Benzer konular

kopukhasan

♾️Grafik Gurusu♾️
beğendiğim tek öge yazı karakteri
ikon için birkaç önerim olacak
faredeki çizgileri en aza indirmeye çalış
yani o kadar çok çizgi olmasın ama fare olduğu belli olsun
bir de onu geometrik bir şekilin içine koyabilirsin mesela yuvarlak
daha kullanışlı olacağına inanıyorum
kolay gelsin

pcfaresi

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
yeniguc.com
beğendiğim tek öge yazı karakteri
ikon için birkaç önerim olacak
faredeki çizgileri en aza indirmeye çalış
yani o kadar çok çizgi olmasın ama fare olduğu belli olsun
bir de onu geometrik bir şekilin içine koyabilirsin mesela yuvarlak
daha kullanışlı olacağına inanıyorum
kolay gelsin
öncelikle yorumun için teşekkür ederim fare ile ilgili düşündüklerini deneyeceğim

ksura bakma ama biraz basit olmuş
yorumun için teşekkürler
çalışmalarımda sade ve şıklığı öne sürmeye çalışıyorum inşallah öyle olmuştur(not : font hazır haliyle konulmamıştır )

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
Font her ne kadar hazır olmasada babycake fontunu çok anımsattı bana.. :) üstünde oynamalar yapılmış olmasın fontun .. ? Eğer gerçekten tamamını siz yaztıysanız karakter çözümlemesi gayet başarılı olmuş. Bunun dışında faredeki detayları yok etmelisin ilk mesajdaki arkadaşın söylediği gibi ve bu kadar kalın ve dolgun bir font kullanmışken fareyi çizgisel değil lekesel çözümlemelisin . Eminim o haliyle daha iyi olucaktır. Emeğine sağlık..

pcfaresi

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
yeniguc.com
Font her ne kadar hazır olmasada babycake fontunu çok anımsattı bana.. :) üstünde oynamalar yapılmış olmasın fontun .. ? Eğer gerçekten tamamını siz yaztıysanız karakter çözümlemesi gayet başarılı olmuş. Bunun dışında faredeki detayları yok etmelisin ilk mesajdaki arkadaşın söylediği gibi ve bu kadar kalın ve dolgun bir font kullanmışken fareyi çizgisel değil lekesel çözümlemelisin . Eminim o haliyle daha iyi olucaktır. Emeğine sağlık..
yorumun için teşekkürler aynı yorumun 2. si gelincehaklı olduğunuzu anladım ama lekesel derken biraz daha detayya insek corelde daha yeniyim de
Yanlız unutmadan söyleyeyim bencede babycake fontuna benzemiş olabilir ama değil

ugrasıp birşeyler başarmıssın emegine saglık
guzel olmus

öncelikle harcanılan emeklere saygı duyduğunuz için vede yorumunuz için çok teşekkür ederim

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
yorumun için teşekkürler aynı yorumun 2. si gelincehaklı olduğunuzu anladım ama lekesel derken biraz daha detayya insek corelde daha yeniyim de
Yanlız unutmadan söyleyeyim bencede babycake fontuna benzemiş olabilir ama değil

Yani lekesel dediğim şu ki .. yaptığınız fare çizgisel yani sadece çizgilerden oluşuyo. lekeselden kastım içi dolu olması.. yani kulaklarını 2 çizginin oluşturmasındansa yarım bir dolu dairenin oluşturması yada gözlerinin içinin siyah olmasındansa sadece gözlerinin içinin beyaz olması gibi çünkü fontunuz çok dolu dolu bir font bu yüzden çizgisel yaptıgınız fare çok silik kalmış tarif ettiğim şeyi anladıysanız lekesel yaparsanız daha çok tamamlayıcı olucaktır. Kolay gelsin

pcfaresi

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
yeniguc.com
Yani lekesel dediğim şu ki .. yaptığınız fare çizgisel yani sadece çizgilerden oluşuyo. lekeselden kastım içi dolu olması.. yani kulaklarını 2 çizginin oluşturmasındansa yarım bir dolu dairenin oluşturması yada gözlerinin içinin siyah olmasındansa sadece gözlerinin içinin beyaz olması gibi çünkü fontunuz çok dolu dolu bir font bu yüzden çizgisel yaptıgınız fare çok silik kalmış tarif ettiğim şeyi anladıysanız lekesel yaparsanız daha çok tamamlayıcı olucaktır. Kolay gelsin

backupofpcfaresi.jpg

ve karşınızda son olarak pcfaresi v2 inşallah demek istediğinizi anlamışımdır

Son düzenleme:

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
hemen hemen böyle bir şey :) ama daha sevimli kılabilirdin sanırım gözleri korkunç duruyor :D birde ayrıntı azaltmalısın gözleri burundaki esprinin aynısıyla oluşturabilir. dış çerçeveyi kaldırabilirsin kulagın en içindeki yuvarlaga hiç gerek yok gibi gözüküyor. ve bıyıkları ikiye düşürüp daha kalın tutmayı dene çok daha başarılı olucaktır. Emeğine sağlık

pcfaresi

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
yeniguc.com
hemen hemen böyle bir şey :) ama daha sevimli kılabilirdin sanırım gözleri korkunç duruyor :D birde ayrıntı azaltmalısın gözleri burundaki esprinin aynısıyla oluşturabilir. dış çerçeveyi kaldırabilirsin kulagın en içindeki yuvarlaga hiç gerek yok gibi gözüküyor. ve bıyıkları ikiye düşürüp daha kalın tutmayı dene çok daha başarılı olucaktır. Emeğine sağlık

teşekkür ederim. Farenin gözleri konusunda bende aynı fikirdeğim matrix karakteri gibi oldu biraz:D

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
Çalışmanın 2. hali daha iyi, fakat Dilara'nın dediği gibi dış çerceve kullanıp ayrıntıları azaltmalısın.Emeğine sağlık

montana26

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
İlk koyduğun logo daha güzel.