Bir arkadaşıma hazırlamakta olduğum kişisel web sitesini paylaşıyorum. Yapıcı eleştirilerinizi bekliyorum arkadaşlar. :smile:
Çalışmalarını beğenerek takip ediyorum...
Bu tasarımın siyahların fazlalığından dolayı biraz göz yoruyor gibi :wink:
Başarılarının devamını diliyorum
Saygılar
Deniz öncelikle tasarım olarak biraz daha geliştirebilirsen güzel olur.Menüler ,genel tasarım kısaca çok karanlık bir çalışma olmuş.İnsanlar yazıları okumakta güçlük çekebilir.Eğer tasarım olarak bu şekilde kalacaksa tamamen flash çalış derim.Menülere güzel bir hareketlilik arka plana da hoş hafif bir müzik koyabilirsin.
eace1: Çok teşekkür ederim beni onure ettin bu sözlerinle. Yavaş yavaş geliştiriyorum sanırım. Karanlık bir tasarım oldu ben de farkettim. Ne yapsam da azıcık aydınlansa diye düşünüyorum ama henüz bütünlüğü bozmayacak bir şey keşfedemedim. Kişisel web olduğu için çok da fazla sitede gezinileceğini düşünmüyorum. O yüzden çok açık yapmadığımı itiraf edebilirim. :smile:
Tekrar teşekkürler. Sana da başarılar dilerim. :smile:
Sadeliği , hele hele sıyah ve sarıyı her zaman sevmısımdır cok guzel olmus elıne saglık
Biz portfolyo sitelerinde hep sorun yaşıyoruz(flash değilse) biliyorsun Deniz' cim
Benim de ilk portfolyo sitelerim siyah ve karanlıktı...ve ben çareyi tasarımı tamamen değiştirmekte buldum. Ama sana öneririm: Siyah rengi kapatıcak bir kaç flash animasyon yapıp, ilgiyi o yöne çekmen. Ya da bir maskot.
Mesela menülerin altı kırmzıı renk olablir.
C:0 M:100 Y:100 K:0 Bunu dener misin?
Ben de flash diyorum?
Son olarak yüksekliği geniş çalışmanı öneririm. Onun dışında gayet güzel görünüyor... Ellerine sağlık Adaşım
Kolay gelsin...
eace1: Çok teşekkür ederim beni onure ettin bu sözlerinle. Yavaş yavaş geliştiriyorum sanırım. Karanlık bir tasarım oldu ben de farkettim. Ne yapsam da azıcık aydınlansa diye düşünüyorum ama henüz bütünlüğü bozmayacak bir şey keşfedemedim. Kişisel web olduğu için çok da fazla sitede gezinileceğini düşünmüyorum. O yüzden çok açık yapmadığımı itiraf edebilirim. :smile:
Tekrar teşekkürler. Sana da başarılar dilerim. :smile:
Teşekkür ederim.
Deniz'cim maskot güzel olurdu ama maskot çizecek kadar grafik bilgim yok. Maskotlar da yapanın tam emeğinin olduğu çalışmalar oluyor. O yüzden başkalarının maskotlarını kullanmak istemiyorum. Hediye edilirse o ayrı. Ama o da uğraş ister. Bunu yapmak için kimsenin vaktini alamam. Ya da para karşılığı yaptırılabilir. Fakat zaten bu siteyi arkadaşıma armağan ediyorum. Ticari bir çalışma değil. Senin dediğini bir deneyeyim adaşım.
Teşekkür ederim.
Şu elimdeki işleri bitiriyim, ben uğraşırım adaşım acelesi yoksa eğer =)
Kolay gelsin...
sen yaparsın da beğenilmez mi d3niz emeğine sağlık
hoş bir çalışma olmuş siyahı %80 kadar yaparsan daha hoş durur gibi.
O da olur ya. Daha yolun başındayız.. Teşekkür ederim.
Yorumunuz için teşekkürler. Biraz canlılık katmak için bir şeyler yapmalıyım zaten. Başka alternatifler düşünmeye çalışıyorum.
Asıl kim yolun başında sen daha iyi biliyosun üsdat
:smile:
///////////////
Bu da son hali. Sanırım biraz renk geldi. Ne dersiniz?
Korsan koymamın esprisini açıklayayım:
Yazılım dünyasında iyi programcılar hacker olarak adlandırılırlar ve hacker'lar yani korsanlar halk ağzında izinsiz yasal olmayan şekillerde çalışanlar olarak bilinirler. Oysa hacker ların etik çalışanları da vardır. Burada onu anlatmaya çalıştım. Hoş oldu diye düşünüyorum.
Maskot işi yaramış(Bir de yapamam diyordun ) Tekrar ellerine sağlık Deniz' cim. Böyle daha canlı ve hoş görünüyor...
sade olmayı başarıp
şık olmayı başaramamış bir çalışma
bir de kafama takılan 2 nokta var
onları görselde işaretledim
kolay gelsin
Deniz ben seni sevimli sanıyordum yoksa değil misin? :rofl:
D3niz'cim sadece zemin yerine üzerindeki renklerin çok arka planda kalması takıldı gözüme
Başarılar canım...