Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kişisel Web Sitesi Tasarımım

d3niz

UI Pilot
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.d3niz.com
Bir arkadaşıma hazırlamakta olduğum kişisel web sitesini paylaşıyorum. Yapıcı eleştirilerinizi bekliyorum arkadaşlar. :smile:

kalyann.png

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Çalışmalarını beğenerek takip ediyorum...
Bu tasarımın siyahların fazlalığından dolayı biraz göz yoruyor gibi :wink:
Başarılarının devamını diliyorum
Saygılar

d3niz

UI Pilot
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.d3niz.com
Çalışmalarını beğenerek takip ediyorum...
Bu tasarımın siyahların fazlalığından dolayı biraz göz yoruyor gibi :wink:
Başarılarının devamını diliyorum
Saygılar

:peace1: Çok teşekkür ederim beni onure ettin bu sözlerinle. Yavaş yavaş geliştiriyorum sanırım. Karanlık bir tasarım oldu ben de farkettim. Ne yapsam da azıcık aydınlansa diye düşünüyorum ama henüz bütünlüğü bozmayacak bir şey keşfedemedim. Kişisel web olduğu için çok da fazla sitede gezinileceğini düşünmüyorum. O yüzden çok açık yapmadığımı itiraf edebilirim. :smile:

Tekrar teşekkürler. Sana da başarılar dilerim. :smile:

Ali Emre

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
gncart.com
Deniz öncelikle tasarım olarak biraz daha geliştirebilirsen güzel olur.Menüler ,genel tasarım kısaca çok karanlık bir çalışma olmuş.İnsanlar yazıları okumakta güçlük çekebilir.Eğer tasarım olarak bu şekilde kalacaksa tamamen flash çalış derim.Menülere güzel bir hareketlilik arka plana da hoş hafif bir müzik koyabilirsin.

d3niz

UI Pilot
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.d3niz.com
Deniz öncelikle tasarım olarak biraz daha geliştirebilirsen güzel olur.Menüler ,genel tasarım kısaca çok karanlık bir çalışma olmuş.İnsanlar yazıları okumakta güçlük çekebilir.Eğer tasarım olarak bu şekilde kalacaksa tamamen flash çalış derim.Menülere güzel bir hareketlilik arka plana da hoş hafif bir müzik koyabilirsin.

Olur koyarım hoş bir müzik. :smile:
Menülere de bir hareketlilik düşüneyim. Teşekkür ederim. :smile:

aloha34

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.vimeo.com
Sadeliği , hele hele sıyah ve sarıyı her zaman sevmısımdır cok guzel olmus elıne saglık

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
:peace1: Çok teşekkür ederim beni onure ettin bu sözlerinle. Yavaş yavaş geliştiriyorum sanırım. Karanlık bir tasarım oldu ben de farkettim. Ne yapsam da azıcık aydınlansa diye düşünüyorum ama henüz bütünlüğü bozmayacak bir şey keşfedemedim. Kişisel web olduğu için çok da fazla sitede gezinileceğini düşünmüyorum. O yüzden çok açık yapmadığımı itiraf edebilirim. :smile:

Biz portfolyo sitelerinde hep sorun yaşıyoruz(flash değilse) biliyorsun Deniz' cim :D :)
Benim de ilk portfolyo sitelerim siyah ve karanlıktı...ve ben çareyi tasarımı tamamen değiştirmekte buldum. Ama sana öneririm: Siyah rengi kapatıcak bir kaç flash animasyon yapıp, ilgiyi o yöne çekmen. Ya da bir maskot.
Mesela menülerin altı kırmzıı renk olablir.
C:0 M:100 Y:100 K:0 Bunu dener misin? :)

Ben de flash diyorum? :)

Son olarak yüksekliği geniş çalışmanı öneririm. Onun dışında gayet güzel görünüyor...:) Ellerine sağlık Adaşım ;)

Kolay gelsin...

d3niz

UI Pilot
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.d3niz.com
Sadeliği , hele hele sıyah ve sarıyı her zaman sevmısımdır cok guzel olmus elıne saglık

Teşekkür ederim.

Biz portfolyo sitelerinde hep sorun yaşıyoruz(flash değilse) biliyorsun Deniz' cim :D :)
Benim de ilk portfolyo sitelerim siyah ve karanlıktı...ve ben çareyi tasarımı tamamen değiştirmekte buldum. Ama sana öneririm: Siyah rengi kapatıcak bir kaç flash animasyon yapıp, ilgiyi o yöne çekmen. Ya da bir maskot.
Mesela menülerin altı kırmzıı renk olablir.
C:0 M:100 Y:100 K:0 Bunu dener misin? :)

Ben de flash diyorum? :)

Son olarak yüksekliği geniş çalışmanı öneririm. Onun dışında gayet güzel görünüyor...:) Ellerine sağlık Adaşım ;)

Kolay gelsin...

Deniz'cim maskot güzel olurdu ama maskot çizecek kadar grafik bilgim yok. Maskotlar da yapanın tam emeğinin olduğu çalışmalar oluyor. O yüzden başkalarının maskotlarını kullanmak istemiyorum. Hediye edilirse o ayrı. :D Ama o da uğraş ister. Bunu yapmak için kimsenin vaktini alamam. Ya da para karşılığı yaptırılabilir. Fakat zaten bu siteyi arkadaşıma armağan ediyorum. Ticari bir çalışma değil. Senin dediğini bir deneyeyim adaşım. :)
Teşekkür ederim.

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑

Teşekkür ederim.

Deniz'cim maskot güzel olurdu ama maskot çizecek kadar grafik bilgim yok. Maskotlar da yapanın tam emeğinin olduğu çalışmalar oluyor. O yüzden başkalarının maskotlarını kullanmak istemiyorum. Hediye edilirse o ayrı. :D Ama o da uğraş ister. Bunu yapmak için kimsenin vaktini alamam. Ya da para karşılığı yaptırılabilir. Fakat zaten bu siteyi arkadaşıma armağan ediyorum. Ticari bir çalışma değil. Senin dediğini bir deneyeyim adaşım. :)
Teşekkür ederim.

Şu elimdeki işleri bitiriyim, ben uğraşırım adaşım acelesi yoksa eğer :) =)
Kolay gelsin...

d3niz

UI Pilot
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.d3niz.com
Şu elimdeki işleri bitiriyim, ben uğraşırım adaşım acelesi yoksa eğer :) =)
Kolay gelsin...

Teşekkür ederim ama sen de yeterince yoğunsun. Kendi başımın çaresine kendim bakmalıyım. :smile: Sağol Deniz'cim düşünmen yeter. :)

Ufuk Cebeci

🏆Pro Tasarımcı🏆
hoş bir çalışma olmuş siyahı %80 kadar yaparsan daha hoş durur gibi.

d3niz

UI Pilot
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.d3niz.com

d3niz

UI Pilot
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.d3niz.com
Asıl kim yolun başında sen daha iyi biliyosun üsdat :)

:smile:

///////////////

Bu da son hali. Sanırım biraz renk geldi. Ne dersiniz? :D

kalyanson.png

Korsan koymamın esprisini açıklayayım:

Yazılım dünyasında iyi programcılar hacker olarak adlandırılırlar ve hacker'lar yani korsanlar halk ağzında izinsiz yasal olmayan şekillerde çalışanlar olarak bilinirler. Oysa hacker ların etik çalışanları da vardır. Burada onu anlatmaya çalıştım. Hoş oldu diye düşünüyorum. :)

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
:smile:

///////////////

Bu da son hali. Sanırım biraz renk geldi. Ne dersiniz? :D

Korsan koymamın esprisini açıklayayım:

Yazılım dünyasında iyi programcılar hacker olarak adlandırılırlar ve hacker'lar yani korsanlar halk ağzında izinsiz yasal olmayan şekillerde çalışanlar olarak bilinirler. Oysa hacker ların etik çalışanları da vardır. Burada onu anlatmaya çalıştım. Hoş oldu diye düşünüyorum. :)

Maskot işi yaramış(Bir de yapamam diyordun :p) :) Tekrar ellerine sağlık Deniz' cim. ;) Böyle daha canlı ve hoş görünüyor...

kopukhasan

♾️Grafik Gurusu♾️
sade olmayı başarıp
şık olmayı başaramamış bir çalışma

bir de kafama takılan 2 nokta var
onları görselde işaretledim

kolay gelsin

buned.jpg

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
Deniz ben seni sevimli sanıyordum yoksa değil misin? :rofl:

D3niz'cim sadece zemin yerine üzerindeki renklerin çok arka planda kalması takıldı gözüme :)
Başarılar canım...

d3niz

UI Pilot
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.d3niz.com
Maskot işi yaramış(Bir de yapamam diyordun :p) :) Tekrar ellerine sağlık Deniz' cim. ;) Böyle daha canlı ve hoş görünüyor...

:) Teşekkürler canım ama maskotu ben yapmadım ki. :sadsmile: Bir sitede çizimi yapılmış nasıl yapılacağı anlatılıyordu oradan aldım. :angel:

sade olmayı başarıp
şık olmayı başaramamış bir çalışma

bir de kafama takılan 2 nokta var
onları görselde işaretledim

kolay gelsin

a'larda kafanıza ne takıldı anlayamadım. Fontlar farklı olmuş ondan mı bahsediyorsunuz? Gözüme hiç çarpmamıştı. Tekrar aynı css ve divleri tek tek yazmak istemediğim için daha önce yapmış olduğum bir çalışmanın cssyle web sayfalarını kullandım. Sonra da görselleri değiştirdim. :) O da kalmış orada. Farketmemişim. Cevabım sizi tatmin etmediyse özelden size çalışmamın adresini atabilirim.

Yorumunuz için teşekkür ederim.

Deniz ben seni sevimli sanıyordum yoksa değil misin? :rofl:

D3niz'cim sadece zemin yerine üzerindeki renklerin çok arka planda kalması takıldı gözüme :)
Başarılar canım...

O ben değilim. :tongueout: Biraz daha mı renk katmalıyım yani tam anlayamadım? Teşekkür ederim canım . :smile:

kocagöz

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bu işi bayanlar gerçekten daha güzel beceriyorlar. ama bir gün bendeo nlardaki tasarım yeteneğine alışıcam