Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

kitap kampanyasına katılalımmı?

NEWLAND's

🌱Yeni Üye🌱
Bendeki kitaplar ideolojik içerik olduğu için katılamıyorum ama çevremdeki dostları katabilirim bu kampanyaya.

sss.ibel

🏆Pro Tasarımcı🏆
bende parmak kaldırıyorum:)
evimde babamın merak edipte benm için aldğı bir çok çocuk hikaye kitapları var.onlar bizim kadar şanslı doğmadılar elimden geleni yapıcam bende gerekirse yeni hikaye kitapları alıcam yeterki o büyük hayal dünyalarına bikaç şey daha katsınlar ve okumalarını geliştirsinler:)

graphicturk

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.graphicturk.com
teşekkürler arkadaşlar

Bendeki kitaplar ideolojik içerik olduğu için katılamıyorum ama çevremdeki dostları katabilirim bu kampanyaya.
teşekkürler çevrendekileride olsa bu kampanyaya teşvik etmen güzel olur:smile:
bende parmak kaldırıyorum:)
evimde babamın merak edipte benm için aldğı bir çok çocuk hikaye kitapları var.onlar bizim kadar şanslı doğmadılar elimden geleni yapıcam bende gerekirse yeni hikaye kitapları alıcam yeterki o büyük hayal dünyalarına bikaç şey daha katsınlar ve okumalarını geliştirsinler:)
teşekkürler sibel:smile:

Son düzenleme:

berglakin

♾️Grafik Gurusu♾️
fft5mf158928.jpg

cheeros

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bu tur paylasımların olması ve bu tur paylasımlara haladuyarlı ınsanlarımızın oldugunu gormek umut ve gurur verıcı, ıyı bır ıs yaptındostumm tesekkur ederımm

graphicturk

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.graphicturk.com
kitap kampanyasına kitap gönderenler

kitap gönderen arkadaşlar rica etsem buraya yazarmısınız?

sezgonaz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bu paylaşıma burdan tam destek vermek istiyoruz arkadaşlar. bunu en iyi galiba ben anlarım... ben şimdi burdaki arkadaşlardan toplayabildiğim kadar kitap topluyacam ve size göndericem sonra graphic türkün dediği gibi toplu verirsek daha iyi olur bence... ( küçük bir anı hakkaride askerlik yaptım ve hakkariye bugün çıkan gazete 2 gün sonra geliyordu...:( )

graphicturk

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.graphicturk.com
teşekkürler

bu paylaşıma burdan tam destek vermek istiyoruz arkadaşlar. bunu en iyi galiba ben anlarım... ben şimdi burdaki arkadaşlardan toplayabildiğim kadar kitap topluyacam ve size göndericem sonra graphic türkün dediği gibi toplu verirsek daha iyi olur bence... ( küçük bir anı hakkaride askerlik yaptım ve hakkariye bugün çıkan gazete 2 gün sonra geliyordu...:( )

sezgonaz senide aramızda görmekten mutluluk duyuyoruz

ayşe özmen

🏅Acemi Tasarımcı🏅
aşırı iş yoğunluğu yüzünden hayattan kopmuşuz. Bende parmak kaldırıyorum ve birkaç yıl önce epeyce bir kitap toplayıp doğuda bir ilkokula göndermiştik şimdi yine aynısını yapabiliriz diye düşünüyorum. En kısa sürede gerekeni yapacağımdan emin olabilirsiniz arkadaşlar. Böyle bir girişimde bulunduğunuz için sizi tebrik ederim. Umarım katılım böyle birkaç kişiyle sınırla kalmaz. Saygılar.

graphicturk

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.graphicturk.com
teşekkürler ayşe

aşırı iş yoğunluğu yüzünden hayattan kopmuşuz. Bende parmak kaldırıyorum ve birkaç yıl önce epeyce bir kitap toplayıp doğuda bir ilkokula göndermiştik şimdi yine aynısını yapabiliriz diye düşünüyorum. En kısa sürede gerekeni yapacağımdan emin olabilirsiniz arkadaşlar. Böyle bir girişimde bulunduğunuz için sizi tebrik ederim. Umarım katılım böyle birkaç kişiyle sınırla kalmaz. Saygılar.

umduğumuzu bulamadık maalesef bana dokunmayan yılan bin yaşasın hesabına iyice alışmışız galiba artık teşekkürler katılımın için senide aramızda görmekten mutluluk duyuyoruz

kayra

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kampanya duyurusu için çok teşekkürler. Bu durumlarda hepimizin biraz daha fazla duyarlı olması gerektiğini düşünüyorum ve bende parmak kaldırıyorum. Etrafımdaki herkestende yardım isteyeceğim. Hemen kitapları toparlamaya başlayacağım. Yalnız şu gönderme konusunu anlamadım, nasıl yapıyoruz şimdi. Herkes kendi mi gönderecek yoksa bir kişi tüm kitapları toparlayıp site adına gönderim mi yapacak?

graphicturk

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.graphicturk.com
teşekkürler kayra

kampanya duyurusu için çok teşekkürler. Bu durumlarda hepimizin biraz daha fazla duyarlı olması gerektiğini düşünüyorum ve bende parmak kaldırıyorum. Etrafımdaki herkestende yardım isteyeceğim. Hemen kitapları toparlamaya başlayacağım. Yalnız şu gönderme konusunu anlamadım, nasıl yapıyoruz şimdi. Herkes kendi mi gönderecek yoksa bir kişi tüm kitapları toparlayıp site adına gönderim mi yapacak?

hayır bir kişi toplamayacak herkes kendi gönderecek bir kişinin üstüne yüklersek paylaşmanın ne anlamı kaldı tabi gönderenler gönderdiği kutunun üstüne Grafikerler.net - Türkiyenin Büyük Grafiker Topluluğu - Grafik - Tasarım - Sanat yazarsa hiç fena olmaz