Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kitap Kapağı Çalışması

lovies

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.ilkeroztuna.com
kitapkapak.jpg

Benzer konular

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
* Gecenin sessizliğı ? ne demek :) i harfi daha bir anlam katabilir.
* Çapanın dekupesinde ve dpi(çözünürlükte) problem var.
* Çapanın etrafından geçirdiğin mavi çizgiyi daha düzgün çizmelisin...
Kolay gelsin.

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
Açtıgınız konularda başlığa konunun ne oldugunu yazınız buda demek oluyor ki kitabın ismini yazmanız gerekiyor yoksa uyarı alırsınız ..

Kapaga gelirsek renk seviçimi ve sadeliğini sevdim.. Bence güzel bir çalışma olmuş emeğinize.. ellerinize sağlık

lovies

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.ilkeroztuna.com
* Gecenin sessizliğı ? ne demek :) i harfi daha bir anlam katabilir.
* Çapanın dekupesinde ve dpi(çözünürlükte) problem var.
* Çapanın etrafından geçirdiğin mavi çizgiyi daha düzgün çizmelisin...
Kolay gelsin.

Teşekkür edıyorum :) yorumların ıcın çapa'nın ustundekı mavı cızgı bır cızımden ibaret degıldır.bir harftir.yanlızca rengınde oynanmıstır ayrı bır layer'de acılmıstır.kıtap yazarının soyadının baş harfıdır.(CHATTAM)eksikler noksanlar bulunmaktadır. Bakış acına saygı duyuyorum,Teşekkür ediyorum, Saygılarımla...

lovies

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.ilkeroztuna.com
Açtıgınız konularda başlığa konunun ne oldugunu yazınız buda demek oluyor ki kitabın ismini yazmanız gerekiyor yoksa uyarı alırsınız ..

Kapaga gelirsek renk seviçimi ve sadeliğini sevdim.. Bence güzel bir çalışma olmuş emeğinize.. ellerinize sağlık
Öncelıkle uyarınız için Teşekkür ediyorum,Değerli yorumlarınız içinde ayrı bir teşekkür gonderıyorum saygılarımla...

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Teşekkür edıyorum :) yorumların ıcın çapa'nın ustundekı mavı cızgı bır cızımden ibaret degıldır.bir harftir.yanlızca rengınde oynanmıstır ayrı bır layer'de acılmıstır.kıtap yazarının soyadının baş harfıdır.(CHATTAM)eksikler noksanlar bulunmaktadır. Bakış acına saygı duyuyorum,Teşekkür ediyorum, Saygılarımla...

Font hatası demek istemiyorum ama bu daha çok bir çizim gibi duruyor..Yazarın baş harfi olmasını tabiki görebiliyorum ama bu harfin kötü bir dekupe sonucu yaratılmış gibi durmasıda itici duruyor.
Aşağıya ekledim.
Kolay gelsin.

12114528.jpg

dragonking

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bu çalışmanın yeri burası değil burası afiş bölümü

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Creedwar'ın yaşadığı karmaşaya hak veriyorum üzülerek. Yazarın adıyla o kadar çok oynama var ki... adı olmaktan çıkarmış. Bir an kitap adı nerede, aaa bu yazarmış vs. gibi çelişkler ve karmaşalar yaşadım... bence kitap ve yazar ismiyle denge kurmalısınız. Gecenin sessiziği.... yaarın adının hemen üstünde. sürekliliği isim sağlayınca tuhaf oluyor.Bence metinlere biraz el atın :) kapak anlaşılmazsa, kitap korkutucu olur; anlaşılmaz kitaplar sevilmez çünkü çoğunlukla. Kitabın arka kapağını da görürsek daha iyi olur. Konunuz yanlış yerde ve ellerinize sağlık.

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
üzüldüğüm konu sana hak vermek değil :) aslında çalışma çok güzel ve bu hatalara maruz kalmamalı :)

lovies

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.ilkeroztuna.com
Yanlış yere açmışım bu konuda özür borçluyum modaratöre bıldırdım ve dogru yere açtım degerlı yorumlarınız ıcınde tesekkur edıyorum Saygılarımla.

lovies

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.ilkeroztuna.com
üzüldüğüm konu sana hak vermek değil :) aslında çalışma çok güzel ve bu hatalara maruz kalmamalı :)

Kessinlıkle hatalarımı goruyorum Yeterkı duzeylı bır sekılde acılımı sunulsun benım buradakı hedefım gövde gosterısı olamaz haddım degıl ben bu ıse yenı yenı atılmaktayım ama her turlu yoruma acıgım beni ben yapan olumlu ve olumsuz yorumlar olucaktır gereklı derslerı çıkaracagımdır.Tekrardan teşekkür edıyorum hepınıze Saygılarımı sunuyorum.