Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
* Gecenin sessizliğı ? ne demek i harfi daha bir anlam katabilir. * Çapanın dekupesinde ve dpi(çözünürlükte) problem var. * Çapanın etrafından geçirdiğin mavi çizgiyi daha düzgün çizmelisin... Kolay gelsin.
* Gecenin sessizliğı ? ne demek i harfi daha bir anlam katabilir. * Çapanın dekupesinde ve dpi(çözünürlükte) problem var. * Çapanın etrafından geçirdiğin mavi çizgiyi daha düzgün çizmelisin... Kolay gelsin.
Font hatası demek istemiyorum ama bu daha çok bir çizim gibi duruyor..Yazarın baş harfi olmasını tabiki görebiliyorum ama bu harfin kötü bir dekupe sonucu yaratılmış gibi durmasıda itici duruyor. Aşağıya ekledim. Kolay gelsin.
Creedwar'ın yaşadığı karmaşaya hak veriyorum üzülerek. Yazarın adıyla o kadar çok oynama var ki... adı olmaktan çıkarmış. Bir an kitap adı nerede, aaa bu yazarmış vs. gibi çelişkler ve karmaşalar yaşadım... bence kitap ve yazar ismiyle denge kurmalısınız. Gecenin sessiziği.... yaarın adının hemen üstünde. sürekliliği isim sağlayınca tuhaf oluyor.Bence metinlere biraz el atın kapak anlaşılmazsa, kitap korkutucu olur; anlaşılmaz kitaplar sevilmez çünkü çoğunlukla. Kitabın arka kapağını da görürsek daha iyi olur. Konunuz yanlış yerde ve ellerinize sağlık.
Kessinlıkle hatalarımı goruyorum Yeterkı duzeylı bır sekılde acılımı sunulsun benım buradakı hedefım gövde gosterısı olamaz haddım degıl ben bu ıse yenı yenı atılmaktayım ama her turlu yoruma acıgım beni ben yapan olumlu ve olumsuz yorumlar olucaktır gereklı derslerı çıkaracagımdır.Tekrardan teşekkür edıyorum hepınıze Saygılarımı sunuyorum.