Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kitap kapağı tasarımı (Indesing)

tommy89

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Evet forumda çok aradım, ama bulamaddım arkadaşlar indesingda kitap kapağının önünü ve arkaşını karşılıklı iki sayfaya yapıcağım o zaman sırt payını nereye koyucağım? Yada custom olarak bir sayfa açıp kapak sırt payı arka sayfa şeklinde birleşik mi yapıcağım yardım edermisiniz? :smile: İndesing elinde kitap kapağı ile ilgili şablon varsa ve atarsanız çok sevinirim. :angel:

Benzer konular

tommy89

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Lütfen arkadaşlar yardım edin.

seabis

🌟Usta Tasarımcı🌟
Kıtap kapağını ayrı çalışmak zorundasınız. Yeni bir dokuman açıp "atıyorum kitabın ön yüzü 10 cm arka yüzüde 10 cm ikisinin toplamı 20 cm eder. İçindeki forma sayısına göre ve kağıt gramajına göre sırt payı vermemiz gerekir onuda attım 1 cm eder size 21 cm. Yüksekliğide 18,5 farzedelim buna göre 21X18.5 bir döküman açmamız gerekiyor. Bu açtığımız dökümana 3 mm kadar da belgeyi açarken bleed verirsek olayı çözeriz."

gfb_cnn_1907

👑Efsanevi Grafiker👑
ben photoshop da bu şekilde çalışıyorum ama kagıdın gram ı çok önemli sırt kısmı için ölçüleri dikkatli almalısın..

kitap.jpg

tommy89

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Sagol seabis ve gfb_cnn_1907 düşündüğüm gibiymiş. Dergi kapağı yaparken ayrı çalıştığım için takılmıştım biliyosunuz dergilerde genelde fazla sırt payı olmuyo yardımınız için teşekkürler. :rofl: