Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

kitap kapağı tasarımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dahida

🌱Yeni Üye🌱
merhabalar arkadaşlar şuanda bir kitap üzerinde çalışıyoruz ve kitap kapağı tasarımı konusunda yetenekli arkadaşlar arıyoruz.aslında bu işi yapacak arkadaşlarımız var fakat yeni isimlerle çalışmak istiyoruz.böylece hem farklı fikirler görmüş olacağız hemde yeni arkadaşlarımıza kazanç sağlayacağız ilgilenen arkadaşların mesajlarını bekliyoruz.

Benzer konular

Hatice ÇAVDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.grafikerler.net
İş Veren ve İş Arayan ilanları hakkında genel hatırlatma:

• Genel forum kuralları, İş arayan ve İşveren bölümleri içersindeki konularda da geçerlidir.
  • Lütfen ilanda istenilen özelliklerde iseniz mesaj yazınız. İlanla alakasız mesajlar haber verilmeksizin silinecektir.
  • Sitemizin kurallarınca ilanlarınıza kesinlikle, msn adresi, e-mail adresi, internet adresi, adres ve telefon bırakmayınız.
  • Sizlere P.M. (Özel Mesaj) yolu ile ulaşılacaktır.
  • Daha önce açılmışbir ilanınız varsa ikinci bir ilan açmayınız.

Grafiker arkadaşlar ya da işverenler:

Sitemiz de iş/çalışan bulma ilanlarınızı bırakabilirsiniz.

Yeteneklerinizi ilk bakışta gösterebilmek için ilanlarınız aşağıda ki örneğe göre yapılırsa daha anlaşılır olursunuz.

İş arayanlar için örnek:

— Yaşadığınız şehir:
— Kullandığınız programları ve seviyeleri:
— İş deneyimi ve içeriği:
— Site sayfalarında sunabileceğiniz bir kaç görsel örnek referanslarınız:
—Kendiniz hakkında açıklama:

İşverenler için örnek:

— Firma ismi:
— Çalışma şartları:
— Aranılan kişinin özellikleri:
— İşin mahiyeti:

Gösterdiğiniz hassasiyet için teşekkür ederiz.

grafikerler.net yönetimi

krrr

🌱Yeni Üye🌱
Merhabalar,
buradan işlerime bakabilirsiniz, eğer ilgilenirseniz özel mesaj ile ulaşırsanız sevinirim...

dahida

🌱Yeni Üye🌱
ödül konusunda biraz açıklama yapmak istedim bizim için en önemli şey okuyucularımızı memnun etmektir bunun için elimizden gelen herşeyi yaparız.bizim için yapılan işin beğenilmesi önemli bazı arkadaşlar ödülü peki inandırıcı bulmadı ama kazanan arkadaşı buradan duyurup kendisiyle yaptığımız anlaşma örneğini herkese göstereceğiz saygılar...

sdf_grafik

🌱Yeni Üye🌱
selamlar ben grafik tasarım öğrencisiyim daha yeni tasarımcı sayılırım ama hayal gücüme güvenirim hiç kitap kapağı tasarlamadım ama yapabilirim ayrıcada yaptığım tasarımlarımda var. sizin kriterlerinizi öğrenebilir miyim?

ayhancaa

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.rabbinannesi.com
fikirlerimizi kopyalamayacağınızı nerden bilelim ödülü site editörlerine bloke edin inanalım

dahida

🌱Yeni Üye🌱
bizim ilk etapta istediğimiz çalışmalar sadece bizi ikna edecek basit çalışmalar olacağından onu kullanma olasılığımız yok zaten.hem bu kadar iyi çalışmalar yapıyorsanız onları noterde tasdik ettirebilirsiniz ve kimse sizden izinsiz kullanamaz.

dahida

🌱Yeni Üye🌱
öncelikle konuyla ilgili çalışma gönderen arkadaşlara teşekkür ediyorum.gönderilen çalışmalar içerisinde yapılan seçmelerde "saberalim" adlı kullanıcının çalışmaları fikir olarak bizi etkilemiştir.kendisiyle görüşmelerimiz devam etmektedir tekrar herkese teşekkür ediyorum.saygılar

ilqnur

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bu ilana hiç inanmamıştım seçilen kapağa 10bin lira ödül verilecekti. Madem ödül bu kadar büyük burdan mı duyurulur? Ülkemizde düzenlenen büyük tasarım yarışmalarında bile bu rakam oldukça yüksek kalıyor. Fikirlere yazık eğer kopyalanacaksa..

dahida

🌱Yeni Üye🌱
kimseden zorla fikir almadık bu bir.kimsenin tasarımını izinsiz kullanmadık bu 2.bize gönderilen çalışmalar profesyonel çalışmalar değildi bu 3.ödül konusuna gelince bir üniversite öğrencisinin 4 yıllık eğitim masrafı örnek alınarak bu ödül belirlendi ve kazanan arkadaşımız şuan bizim misafirimiz olarak istanbulda bulunmaktadır.hiç bir para ödemeden istanbula gelmiş her türlü imkan sunulmuş ve ödülün yarısı kendisine nakit olarak ödenmiştir.diğer yarısı iş bitince ödenecektir.sizin sorununuz bugüne kadar hep güven vermeyen insanlrla çalışmış olmanız biz sözümüzün arkasında durduk.durmayanlar utansın.tasarım gönderen herkese teşekkürler

burak kara

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.buka-limon.deviantart.com
Öncelikle eğer bu ciddi bir projeyse ve gerçekten kazanan bir arkadaşımız varsa "önyargılarımız" ve düşüncelerimizden dolayı özür diler, "kazanan" arkadaşı çalışması ile birlikte
ödül konusunda biraz açıklama yapmak istedim bizim için en önemli şey okuyucularımızı memnun etmektir bunun için elimizden gelen herşeyi yaparız.bizim için yapılan işin beğenilmesi önemli bazı arkadaşlar ödülü peki inandırıcı bulmadı ama kazanan arkadaşı buradan duyurup kendisiyle yaptığımız anlaşma örneğini herkese göstereceğiz saygılar...
mesajınızda olduğu gibi görüp bir de biz tebrik etmek isteriz. Ayrıca merak buyurduğumuz bir konuda, bu çalışmaları profesyonel yada amatör olarak değerlendirdiğiniz kriter nedir acaba?

dahida

🌱Yeni Üye🌱
bir çalışmayı yayınevimizde çalışan 10 kişilik profesyonel grafiker arkadaşlarımız alır ve onun profesyonellğine karar verir.bizim grafik alanında çalışan 10 kişilik profesyonel bir ekibimiz var zaten.bize özelden mesaj arkadaşlarının çoğunun sitede mesajı yok zaten siteyi gezerken ilan dikkatlerini çekiyor ve mesaj atıyor.çalışma sona erdiğinde kitabın resmini buraya koyacağız zaten.saberalim adlı bir kullanıcı var sitede kendiside gerekli acıklamayı yapacaktır eminim

dahida

🌱Yeni Üye🌱
Ben bu üyeyi aradım sitede ama bulamadım. acaba yok mu öyle biri yoksa varda isim yanlışlığı falan mı yapıldı?

bence aramadan aradım diyorsunuz dikkatli arayın bakalım

Mesaj adeti
Mesaj adeti: 0
Ortalama günlük mesaj sayısı:: 0
saberalim´ait bütün Mesajları arattır
saberalim´ait bütün Konuları arattır
Genel bilgiler
Son aktivitesi: 5 Gün önce
Tavsiye Puanı: 0

burak kara

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.buka-limon.deviantart.com
Eyvallah, Siz öyle diyorsanız öyledir hocam. İstediğinizi alabildiğinize çok sevindim. Moderatör arkadaşlarda artık bu ilanı sonuçlanan ilanlar arasına kaldırabilirler sanırım.

saberalim

🌱Yeni Üye🌱
bu konu çok uzadı

merhabalar öncelikle buraya mesaj atımmı diye çok düşündüm evet yarışmayı ben kazandım ama sadecew fikir olarak grafik konusunda pek bilgim yok ordan burdan duyma işte.ben ölesine tasarım gönderdim sonra beni aradılar istanbula davet ettiler bilet paramı bile verdiler beleş gttim yani :rofl:nese uzatmayalım sonra orda bir hafta kaldım cebimden bi kuruş çıkmadı gezmediğim yer kalmadı ama grafik konusunda bilgim olmadığından ödülün sadece yarısını aldım.bu nedenle hakan abiyi yalancı çıkarmak için buraya mesaj yazmadım.ama sonra düşündüm ve hakan abinin hakkını ödemem lazımdı.5bin tlyi bana verdiler hayatımda o kadar para görmedim bide gezdim tozdum.hakan abi kusura bakma hoscakalın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...