Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kitap şeklinde çıktı almak için program arıyorum.

ayna001

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar kitao şeklinde çıktı almam gerekiyor.Word ile bunu denedim ama sorun yaşıyorum. A4 ü ortadan katladığımızda oluşan ebatta 40 sayfalık bir kitap yapmam gerekiyor. Coreldraw ile bu mümkün mü, ya da yapabileceğim başka bir program var mı?

Bu hafta sonu bitirmem gerekiyorçYardımlarınızı bekliyorum.Acemiliğimi mazur görün lütfen...

Benzer konular

seabis

🌟Usta Tasarımcı🌟
Indesign'a word'den alıp print booklet ayarları ile oynayıp yapabilirsin sanırım.

shedesign

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.asigazetesi.com
word de bunu yapman cooookk uzun surer. Corel de A3 ebadında bır sayfayı yatay olarak acıp sayfaya tam ortadan kesecek sekılde ıkı cerceve koy ardından sayfanın tasarımını yap aynı sekılde dıger sayfaları da yap. sayfa numaralarını da unutma ancak oncelıkle bos A4 kagıtlarla maket yap kendıne A4 u ıkıye katla her A4 ıkıye katlanınca on arka 4 sayfa yapıo makette bundan on tane katla hepsını ıc ıce koy kıtap gıbı. ve ılk sayfadan baslayarak kıtap numarası gıbı sayfa numarası koy ardından ıc ıce koyduklarını bırbırınden ayır. sayfalarda numaralara dıkkat edersen bırıncının yanından Örneğin;40. sayfa vardır. tasarımını da oradakı sekle gore yaparsan senın ıcın daha kolay olur. ardından bu ıs kaca kac makınada basılacaksa bılen bırınden tabaka montajını yapmasını ıste.. ve word u artık sadece dılekce yazmakta kullan :D