kıymetli yorumlarınıza küp bloknotum
I irfarslan 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 15 May 2008 Mesajlar 81 Tepkime puanı 1 4 Ocak 2012 #2 nerde yorumlar
Murat VARDAR 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 27 Ara 2008 Mesajlar 3,774 Tepkime puanı 128 4 Ocak 2012 #3 sunumdaki perspektif hatalarını görmezsek, amacına uygun başarılı .
sherifhe 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 6 Kas 2007 Mesajlar 306 Tepkime puanı 8 4 Ocak 2012 #4 valla canlı guzel bır calısma olmus elıne saglık tebrıkler....
I irfarslan 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 15 May 2008 Mesajlar 81 Tepkime puanı 1 4 Ocak 2012 #5 sherifhe' Alıntı: valla canlı guzel bır calısma olmus elıne saglık tebrıkler.... Genişletmek için tıkla ... çok teşekkür perspektifi corelde acele yaptım müşteriye de böyle sunuldu
sherifhe' Alıntı: valla canlı guzel bır calısma olmus elıne saglık tebrıkler.... Genişletmek için tıkla ... çok teşekkür perspektifi corelde acele yaptım müşteriye de böyle sunuldu
sherifhe 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 6 Kas 2007 Mesajlar 306 Tepkime puanı 8 4 Ocak 2012 #6 corelde yapman zor olur shop ta yapsan daha kolay ve duzgun gorunurdu ama olsun.. calısma guzel musterıde sorun cıkarmaz heralde
corelde yapman zor olur shop ta yapsan daha kolay ve duzgun gorunurdu ama olsun.. calısma guzel musterıde sorun cıkarmaz heralde
I irfarslan 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 15 May 2008 Mesajlar 81 Tepkime puanı 1 4 Ocak 2012 #7 sherifhe' Alıntı: corelde yapman zor olur shop ta yapsan daha kolay ve duzgun gorunurdu ama olsun.. calısma guzel musterıde sorun cıkarmaz heralde Genişletmek için tıkla ... şükür ki çıkarmadılar ve iş basıldı teşekkürler
sherifhe' Alıntı: corelde yapman zor olur shop ta yapsan daha kolay ve duzgun gorunurdu ama olsun.. calısma guzel musterıde sorun cıkarmaz heralde Genişletmek için tıkla ... şükür ki çıkarmadılar ve iş basıldı teşekkürler