Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kız kulesi

Benzer konular

niLqün.672

♾️Grafik Gurusu♾️
Fotoğraf sanıp konuyu yanlış yere açtınız sandım ilk bakışta :) Çok başarılı,tebrik ediyorum.

cimbom_2010

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşında dediği gibi bende ilkte fotograf sandım gerçekten çok güzel olmuş eline sağlık..

Murat VARDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
başarılı bir çalışma olmuş, tebrikler.
daha farklı çalışmalarınızı da görmek isterim.

walle

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Çok başarılı bir çalışma olmuş, elinize sağlık.

ilhnklv

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.facebook.com
Değerli yorumlarınız için çok teşekkürler.Yeni çalışmalarımıda en kısa zamanda eklerim Murat Vardar.

Phtshp

🌱Yeni Üye🌱
Mükemmel bişey.. Ellerine sağlık..;)

ozanca

🌱Yeni Üye🌱
Güzel bir çalışma olmuş tebrikler, özür dileyerek birşey sorabilir miyim? Bu çalışmalardaki yorumlarda hep "fotoğraf gibi olmuş", "Fotoğraf zannettim" gibi sözlere rastlıyorum. Bildiğiniz gibi fotoğrafta pek fazla oynama şansınız yoktur. Manzara + Makine ikilisi arasında geçer her şey. Bu çalışmaları yaparken fotoğrafsallıktan çıkıp sanatçının daha fazla birşeyler katması gerektiğine inanıyorum. Yoksa bir fotoğraf al ve çeşitli filitreler uygula ve sonuç. Tamam onunda bir sanat olduğuna inancım tam ama; illüstrasyon nedir? Ne değildir? Tekrar teşekkürler.

ilhnklv

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.facebook.com
Güzel bir çalışma olmuş tebrikler, özür dileyerek birşey sorabilir miyim? Bu çalışmalardaki yorumlarda hep "fotoğraf gibi olmuş", "Fotoğraf zannettim" gibi sözlere rastlıyorum. Bildiğiniz gibi fotoğrafta pek fazla oynama şansınız yoktur. Manzara + Makine ikilisi arasında geçer her şey. Bu çalışmaları yaparken fotoğrafsallıktan çıkıp sanatçının daha fazla birşeyler katması gerektiğine inanıyorum. Yoksa bir fotoğraf al ve çeşitli filitreler uygula ve sonuç. Tamam onunda bir sanat olduğuna inancım tam ama; illüstrasyon nedir? Ne değildir? Tekrar teşekkürler.

Öncelikle yorumunuz ve beğeniniz için teşekkürler.Belirtmiş olduğunuz gibi bu ve bunun gibi illustrasyon çalışmalarda fotoğraflar üzerinde filitreler vs uygulanmaz ki fotoğrafta değillerdir zaten.Ona daha çok manipülasyon diyebiliriz.Aşağıdaki linkten illustrasyon hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

https://www.grafikerler.net/illustrasyon-nedir-t257.html

saimesavaskan

🌱Yeni Üye🌱
şahane tek kelimeyle.... ellerine sağlık.cok basarılısın. 6 yıldır bu işi yapıyorum ufak tefek hala hatalar tabi oluyor. aama burda gözüme çarpan tek bir kusur bile bulamadım...tebrikler...

graffi3D

♾️Grafik Gurusu♾️
Elinize sağlık çalışma güzel fakat bir iki hatanız var, kız kulesine çizdiğiniz açıdan bakıldığında arkadaki silüetin görüntüsü o şekilde değil, gerçekçiliği kalmamış o yüzden pek. Ve de vapur fazla küçük kalmış kız kulesi çok büyük bir yapı değil :) Benim gördüklerim bunlar kolay gelsin emeğinize sağlık.

ilhnklv

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.facebook.com
Elinize sağlık çalışma güzel fakat bir iki hatanız var, kız kulesine çizdiğiniz açıdan bakıldığında arkadaki silüetin görüntüsü o şekilde değil, gerçekçiliği kalmamış o yüzden pek. Ve de vapur fazla küçük kalmış kız kulesi çok büyük bir yapı değil :) Benim gördüklerim bunlar kolay gelsin emeğinize sağlık.

Çalışmada ki gördüğünüz ''motor'' denilen vapurun bi küçüğüdür.Vapur olsaydı tabi ki biraz daha büyük olması gerekirdi.Diğer eleştiriniz için de ayrıca teşekkürler.

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Renkler gerçekten başarılı. Tebrik ediyorum.

LaYeR

🏆Pro Tasarımcı🏆
Çok beğendim gerçekten fotoğraf gibi olmuş emeğinize sağlık..

alican81

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
benden sana bi nazar boncuğu hediye olsun :) çok güzel bir çalışma emeğine sağlık...