ilhnklv
🏅Acemi Tasarımcı🏅
Fotoğraf sanıp konuyu yanlış yere açtınız sandım ilk bakıştaÇok başarılı,tebrik ediyorum.
Güzel bir çalışma olmuş tebrikler, özür dileyerek birşey sorabilir miyim? Bu çalışmalardaki yorumlarda hep "fotoğraf gibi olmuş", "Fotoğraf zannettim" gibi sözlere rastlıyorum. Bildiğiniz gibi fotoğrafta pek fazla oynama şansınız yoktur. Manzara + Makine ikilisi arasında geçer her şey. Bu çalışmaları yaparken fotoğrafsallıktan çıkıp sanatçının daha fazla birşeyler katması gerektiğine inanıyorum. Yoksa bir fotoğraf al ve çeşitli filitreler uygula ve sonuç. Tamam onunda bir sanat olduğuna inancım tam ama; illüstrasyon nedir? Ne değildir? Tekrar teşekkürler.
şahane tek kelimeyle.... ellerine sağlık.cok basarılısın. 6 yıldır bu işi yapıyorum ufak tefek hala hatalar tabi oluyor. aama burda gözüme çarpan tek bir kusur bile bulamadım...tebrikler...
Elinize sağlık çalışma güzel fakat bir iki hatanız var, kız kulesine çizdiğiniz açıdan bakıldığında arkadaki silüetin görüntüsü o şekilde değil, gerçekçiliği kalmamış o yüzden pek. Ve de vapur fazla küçük kalmış kız kulesi çok büyük bir yapı değilBenim gördüklerim bunlar kolay gelsin emeğinize sağlık.