Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kız Yaratma Kiti - Vektör Çalışmam

erdemöztürk

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.gamemakercafe.yetkin-forum.com
Envato adlı siteyi grafikle uğraşanlar biliyordur. Bu sitenin bir çok uzantısı vardır. Benim girdiğim yerler "Themeforest" ve "Graphicriver" adlı siteler. Bu sitelerde temalar ve grafikler bulabilirsiniz. Özellikle Graphicriver'da sitenizde kullanabileceğiniz maskot vektör adamlar mevcut. Kızlar, kadınlar, çocuklar, adamlar. Ben de daha kolay olan bir kızla başlamak istedim. Bu kızı sitelerde kullanabileceğiniz gibi saçını, gözünün rengini, ifadesini vb. değiştirebiliyorsunuz. Şu an geliştirmekte olduğum sette sadece yüz değiştirilebiliyor. Yakında geliştirip tüm vücut yapıcam ve Envato'ya ekliycem. Tamamen bana aittir.

reklamo.png

reklam2c.png

Benzer konular

LaYeR

🏆Pro Tasarımcı🏆
Yarattığım yerine kendi çizimlerim deseydiniz keşke.. Emeğinize sağlık..

medosanart

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
medosanart.blogspot.com
Yaratmanın Allah'a mahsus olduğu için mi?

Eğer öyleyse :
Türkçe bilindiği üzere lastik gibi bir dildir. Kelimeleri hangi cümlenin içinde olursa o cümleye göre anlam kazanır. Bir insanın yaratmasıyla Yüce Allah'ın yaratması bir tutulamaz. Hassasiyetiniz oldukça hoş.

emirkhan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.adobe.com
Elinize sağlık... Öncelikle bu saydığınız şirketler grubu(envato) ile çalışmaya başlamak kararınızı kutlarım. Çünkü her şey cok net ve ticari olarak açıktır. Ayrıca bu sirketlerde kendinize ait account actığınızdan itibaren kuralları basit, net ve sonucu/geri dönüşü istatistiksel olarak çok anlaşılabilir bir haldedir. Bunun size maddi boyutu harici başka getirileride olacaktır. Proje planlama, gercekleştirme, sonuclandırma mesela ya da global piyasalardaki grafik ihtiyacları, detaylara daha dikkat etmek gibi. Yanlız size tavsiyem projeniz net bitene ve accountunuza yerleşene kadar yukarda yaptığınız gibi bir sabırsızlığa kapılıp "bakın bunu yapıyorum ve şöyle yapmaya devam edeceğim ve surada satacağım" gibi bir açılım yapmamanız olacaktır.