Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Doğru yeri bulamadığım ve özel mesaj gönderemediğim için her yere yazıyorum artık. Arkadaşlar forumdan kaydımı nasıl silebilirim. Bilen varsa yardım etsin lütfen.
By capkin kardes zahmetin en azindan ilgin icin tesekkür ederim.. bide dövseydin bari kardes ben century chikken in menüsünden bisey isteseydim heralde googleden bulurdum. bana özel cekilmis yüksek kalitede kiazrmis bütün tavuk resmi lazimdi, Burda su an icin böyle bir resme sahip olan bir arkadasin olabilecegini düsündüm yoksa ben zaman olsa kendim fotosunu cekerim zaten, genede tsk ler..
Google'a giriyoruz, yukardaki butonlardan Görseller yazana tıklıyoruz. Arama kutucuğuna Kızarmış Tavuk yazıyoruz. Arama yapıyoruz. Sol tarafta "Büyük" fotoğrafları arama seçeneği var. Ona tıklarsanız gayet güzel ve kullanışlı görseller çıkıyor. Eğer bunları yapmak zor gelirse, linke tıklayın :