Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

klima imaj çalışmalarım

mevluteren

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.creatturk.com
evet abi sadece bir afiş belki aynı sektördede değiller ama ben yinede öznellikten yanayım özgün tasarım olsun isterse berbat olsun herşeyimiz copy paste olmuş internette yayınlanan bi floral değilki bu bişey anlatıyosun bi konsepti var yinede kendi içinde mesaj aynı benim vurgulamak istediğim buydu arkadasta sagolsun sadece bende o efect var zaten ustune klima montajı yaptım baska markalarında kullanması dogal gibi bi açıklama yapmış bu beni tatmin etmedi ve etikte gelmedi başka biri tasarımımızı alsa orasını burasını değiştirse hosumuza gitmez heralde neyse olmuş bitmiş iş baska bi arkadaşta bi kac sayfa arkada poly markasını koymus bi bak istersen dostum aynısı
neyse bu topice yazmamamı rica etmişti arkadas ama sitede mantıklı yorumlar yapan biri oldugun için sana cevap vermek istedim düşüncemi belirttim dogru yanlıs tartısılır ben boyle düşünüyorum

madeinhell aynen katılıyorum sana zaten logonun çalışmaya olan orantısı da kötü özgün olmasını tartışmaktan işi bile değerlendiremedim :) sonuna kadar özgün ama kötü çalışmaları destekliyorum

esk_mrt

🌱Yeni Üye🌱
Bence Her İkİsİde Fena DfeĞİl GÜzel OlmuŞ.tam SerİnlİĞİ Animsatiyor.

FRTDESIGN

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.webevin.com
Abicim şimdi klima denince serinlik gelir ilk akla ? Değil mi ? Yazın vatandas serinlik olsun dıye ne yaparlar denıze giderler denızdede su var diye :) sğk diye... klimanın reklamında kar souk buz veya bi yaz resimi yarısıda souk bı yer açık hava olması önemlı bıo mıo neo fln :D var onlarda ondan onuda yanstıması lazım 1.yi aslında beğendim ama VolkanTekin'nin yorumunu okuduktan sonra ona katıldım ondan sonra benım düşüncelerimde değişti 2 de aslında bana göre hiç güzel değil klıma'dan Su Çıkmıyor ya etrafa şelale gibi olmus tam damacanalık :D o yuzden ben daha farklı bişey düşünürdüm diyorum... emeğe saygı ;)...

Moderatör tarafında düzenlendi:

lafkop

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bence bir çalışmalada en büyük pay fikirdedir. İyi bir fikirle yola çıkarsan ardı gelir sende bunu çok iyi yapıyorsun başarılarının devamını diliyorum gerçekten çok temiz ve zevkli bir çalışma olmuş emeğine sağlık...

sunrise_07

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
hepsi size aitse gercekten harika diyebilirim