Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

klişe tasarım???

kbasturk

🌱Yeni Üye🌱
Merhabalar çektiğim fotoğraflarıma bir klişe ya da logo tasarlamak istiyorum https://img225.imageshack.us/img225/2603/71936101500937426911772.jpg bu linkte bulunan k harfi ilgimi çekti imzanın sahibine sorduğumda corel draw x4
le yapabileceğimi söyledi.
Programı yükledim pek fazla bilgim yok bana nasıl yapabileceğim hakkında bilgi verebilirmisiniz acaba?İstediğim K harfi şeklinde RKB harflerini oluşturabilmek...

burak_mond

🌱Yeni Üye🌱
Kolay gelsınn kolay bısey de programı bılmıyorsun nasıl yardımcı olayım

ıstedıgın k harfını cızerım de ne olarak ıstıyorsun fotografmı yoksa corel calısma olarak mı_ ?

kbasturk

🌱Yeni Üye🌱
psd dosyası şeklinde yapılabiliyormu acaba çizermisin bana gerçekten 3 harfi?

kbasturk

🌱Yeni Üye🌱
kardeşim ilgilendiğin için çok teşekkür ederim fakat özel mesaj gönderemiyorum yeni üyeyim hiç birşey bilmiyorum onlardan kaynaklı galiba sen bana atarsan özelden o şekilde haberleşebiliriz belkide.

burak_mond

🌱Yeni Üye🌱
maıl adresı vermek yasak dıye bılıyorum herhalde yardımcı olmak ısterım ama bende msj atamıyorum begendıysen bı sekılde farklı kaydet de oyle al resım olarak işini gorurmu bılmem cok ta ustune dusmedım nasıl bısey ıstedıgını bılmedıgım ıcın aceleyle o kadar yapıp gonderdım

Son düzenleme:

kbasturk

🌱Yeni Üye🌱
çok teşekkür ederim kardeşim tekrardan ekleme talebinde bulundum...

ozlem aslan

🌟Usta Tasarımcı🌟
daha okunur bısey yapsanız fotografcı ısenız kucuk koyacaksınız resmın koşesine..bılmem benım fıkrım buda ıyı ama ılk bakısta bu ısı bılmeyen anlamaz rkb deıl rab gıbı duruyo...kolay gelsın

www.impetusreklam.com
ozlem_umutlu@hotmail.com
reklam yapmadan hiç bir şey olmaz!!!!!!!!!

burak_mond

🌱Yeni Üye🌱
özlem hanım dusuncenız ıcın tesekkurler fıkır olarak degerlendırsın arkadas ben yardımcı olmaya calıstım daha guzel fıkırı olan varsa paylasabılır arkadasımıza yardımcı olalım