Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

klişeyi inceltip tramı yükseltmek

bweijk

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Arkadaşlar merhaba

flekso baskıda

1.7 klişe ve 54 tram kullanıyorken 1,14 klişe ve 70 tram kullanmak istiyoruz
cmyk işlerde daha iyi sonuç almak için

ne gibi sorunlarla karşılaşabiliriz bu konuda bilgisi olan arkadaşlar paylaşabilirlerse sevinirim

teşekkürler

ersintambova

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Konu ile ilgili bilgi verebilirim. tabi hala sonuca ulaşmadıysanız .

bweijk

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
lütfen bende bu arada araştırdım ama sizde bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim

teşekkürler

yako

🌟Usta Tasarımcı🌟
merhaba tamamen ince tram kullanma isteğiniz tram aniloxunuza bağlı eğer uygun aniloxunuz yok ise bu istemiş olduğunuz çok zor ve 70 lik kullanan şu ana kadar hiç görmedim fuar ve tanıtım test poşetleri haricinde izmirde saygılar

bweijk

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
merhaba tamamen ince tram kullanma isteğiniz tram aniloxunuza bağlı eğer uygun aniloxunuz yok ise bu istemiş olduğunuz çok zor ve 70 lik kullanan şu ana kadar hiç görmedim fuar ve tanıtım test poşetleri haricinde izmirde saygılar

teşekkürler saygılar bizden :smile:

yako

🌟Usta Tasarımcı🌟
arkadaşlar istanbulda HD sistem cyrell imalatı yapan bir firmayla tanıştım 80 tıram etikette numunelerini gördüm harika tıp ilerlemiş :) şaka biryana gerçekten teknoloji süper bişey fuarları ziyaret etmenizi tavsiye ederim. Saygılar.

ceyhunakgun

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.adobebilgi.com
Klişe hadi üretildi, basacak makina faktörünü unutmayın. Ülkemizde teknolojik yatırımlar üst seviyelerde olurken kimi zaman çok kötü bir noktada da olabiliyor. Flekso için 80'lik tram çok heyecan verici bir durum. Rota Gravür şuan piyasada standart olarak 70 - 80'lik trama denk üretim yapıyor. Rota Gravürü yakalama çabası yıllardır var ama maliyet farklılıklarına rağmen Rota Gravür'den vazgeçmek kısa zamanda mümkün değil diye düşünüyorum.

İstanbul'da NETSEL Grafik bu alanda hizmet vermeye başladığını duydum. Bu konuda oldukça deneyimli ekipleri söz konusu.

senaaa

🏅Acemi Tasarımcı🏅
aşırı dalgalanma olur , çoğu yer anilox bilmiyo bile neredyse :D

Nazy

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.maxicep.com
"anilox = 6 x Tram" formülü ile aniloxun baskı yapmak istediğin trama uygun olup olmadığını öğrenebilirsin Örnek 200 anilox ile en rahat 34 tram (86lpi) baskı yapılabilir.