Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
benim bu oyunun delisi çok arkadaşım var.sabahtan akşama kadar night kasıyolar allahım ya bana bile oynatmışlardı çocuk çarını satıp ev kirasını bile veriyodu.başarılı olmuş.
bu resimleri görünce hatayı farkettim bu adamın beli omuzu kalçası aynı ölçüde çok büyük bir boyut hatası var zırhları çıkarttığın zaman acaip biri çıkar ortaya valla bunu satamassın söylim sana
bu resimleri görünce hatayı farkettim bu adamın beli omuzu kalçası aynı ölçüde çok büyük bir boyut hatası var zırhları çıkarttığın zaman acaip biri çıkar ortaya valla bunu satamassın söylim sana
yok bende yağlı boya olan resime diyorum zaten karakterin 90 60 90 olması lazım yada böyle bir orantıda ama resmimiz 70 60 70 olmuş gibi duruyo. ya kopya diye düşünme bence çünkü ressamların çoğu model kullanır
Bu oyunu oynamadım dersem yalan olur :rofl: Güzel oyun ama sosyal hayat kalmıyor bu oyunu oynayınca. Çok zaman ve emek isteyen bir oyun. Resim çok güzel olmuş emeğine sağlık.
Oyun arkadaşın hayatında okadar önemli yer etmişki sergide bile oyundan bir karakter resmetmiş Ölçüler uymasada detaylı bakılmadığı zaman hoş görünüyo ama shell giyinmiş human mage kadar karizmatik char yok bence
knightı zorda olsa bırakmısmıs olan biri olarak ilk bakısta beyendim ama gerçeği ile yan yana gelince bazı hatalar var tabi.ama bence bunlara hata denmez cünkü resimi sen kendin yorumlamıssın.(....o balık değil resim.... misali)eline sağlık. ama orc shelli warior daha güzel olur özellikle kara kalem calısmasıyla
itemleri de yanında verilecekse birkaç m verebilirim human değil yoksa değer artardı bence. rogue iyi bir seçim ama ok yanmıyor? herşey bir yana ellerinize sağlık.