Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
tek kelime ile muazzam hele hele saat kulesini kullanmış olman büyük bir ince düşünüş bir izmit li olarak çok çok beğendim renkler uyumlu herşer olacağı yerde keşke her matbaada senin gibi grafikerler olsa bravo!
kullanıcı ismi crazyglad olan arkadaşım; bu yorumu yapmak için,Türkçe bilmek gerekiyor galiba.TDK'nın sözlüğüne bakarsan tırsmak kelimesinin kullanılabilir olduğunu görebilirsin. Sanırım Türkçe yi doğru kullanmaya önem veriyosun (ki bunu kullanıcı adından daha iyi anlıyorum) :rofl: o zaman daha dikkatli olmalısın di mi?
tek kelime ile muazzam hele hele saat kulesini kullanmış olman büyük bir ince düşünüş bir izmit li olarak çok çok beğendim renkler uyumlu herşer olacağı yerde keşke her matbaada senin gibi grafikerler olsa bravo!
hoş olmuş ama kocaeli belediyesinin kurumsal oluyordu genelde altta lacivert bi kuşak içinde kocaeli logosu olurdu çalışman kurumsalının dışında ama hoş olmuş bold bir font kullanmanı tercih ederim