Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Köfte ve Kıyma Etiketi

ikidebir

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
kayip-hukumsuzdur.blogspot.com
Güzel Çalışma Fakat Ürünlerin yanındaki eklemeler biraz uzak olmuş bütünlük vermemiş aksine gelişi güzel konulmuş gibi duruyor Bütünlük vermemiş.
1. Kımadaki sogan, bahatart v.b. ürünler serpiştirilme şekli uygun olmamış
2. Köftenin arkasındaki domates te aynı havayı vermiş bütünlük önemli göze hoş ve iştah acıcı olmalı burda satış önemlidir.
3. Tabagı yarım bırakış şeklide yine bi uyumsuzluk var
Biraz daha çalışmalar yapmalısın üzerinde

aç karnına yorum yapılamaz bu etiketlere...anladım.

zira yukarıdaki kusurların hiçbirini görmedi gözlerim.

elinize sağlık :)

yasemin özbek

🏆Pro Tasarımcı🏆
göze hoş görünüyor .amacına uygun olmuş .tesekkrler paylaşım için

zelda76

🏅Acemi Tasarımcı🏅
aç karnına yorum yapılamaz bu etiketlere...anladım.

zira yukarıdaki kusurların hiçbirini görmedi gözlerim.

elinize sağlık :)

:) benim en kısa zamanda gözlük almam lazım demekki etiketlerdeki soganın ras gele konuldugunu göremiyorsam kesin ihtiyacım var demektir ve 3 cü görseldeki tabak yarım gibi geldi bana yoksa tabagın şeklimi öyle anlıyamadım :)) :emo1::emo1::emo1::emo1:

ikidebir

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
kayip-hukumsuzdur.blogspot.com
lazerle yaptırdım bu bakışları ama
açgözlülüğe lazer ne desin.
gözlük ne kaaretsin.

inegöl köfte biraz çiğ evet.

(bana diyosun ben anladııım)

muctas

🏅Acemi Tasarımcı🏅
teşekkürler arkadaşlar
"ikidebir" birde tok karnına yorumunu beklerim :)
zelda haklı sanırım
bende böyle çalışmaları tok karnına yapacağım bundan sonra :)
teşekkürler hepinize

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
çok şik bir çalışma olmuş canım emeğine sağlık...

deahtangel

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
kendine özgün bi çalışma olmuş köfte resimlerinin kenarları biraz yumuşatılsa daha da iyi olur gibime geliyor benimde eline sağlık güzel bir iş çıkarmışsın

vlkndztpe

🌟Usta Tasarımcı🌟
Beyaz Yazılarda Değiştikten Sonra Problem YOk Gibi. Emeğine Sağlık. Başarılı.

oBİwAN

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.hurriyetmatbaasi.com.tr
gayet şık olmuş verilmek istenen mesaj müşteriye gayet anlaşılır olmuş ufak tefek kusurlar yanında birde barcod'ların yerini ayarlarsan tam olacak birz görselleri kapamış gibi... iyi çalışmalar...

noncelalreis

🏅Acemi Tasarımcı🏅
daha yeni başladım ama barkot ye yazılar köftelerin üstünü kapatıyor bence köftelere resimde daha fazla yer ayırmalısın genede çok iyi eline sağlık

muctas

🏅Acemi Tasarımcı🏅
gayet şık olmuş verilmek istenen mesaj müşteriye gayet anlaşılır olmuş ufak tefek kusurlar yanında birde barcod'ların yerini ayarlarsan tam olacak birz görselleri kapamış gibi... iyi çalışmalar...

daha yeni başladım ama barkot ye yazılar köftelerin üstünü kapatıyor bence köftelere resimde daha fazla yer ayırmalısın genede çok iyi eline sağlık

teşekkürler
barkodlar konusunda haklısınız.

matri

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
merhaba, calismalarin oldukca guzel olmus, kiyma calismasinda, kiymanin uzerindeki resimler (yag vb.) sanki havada duruyo gibi... belki bu konuda biraz calisman gerekebilir..

muctas

🏅Acemi Tasarımcı🏅
merhaba, calismalarin oldukca guzel olmus, kiyma calismasinda, kiymanin uzerindeki resimler (yag vb.) sanki havada duruyo gibi... belki bu konuda biraz calisman gerekebilir..

teşekkür ederim yorumunuz için

ersintambova

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bu tasarımlarda biraz fazla esinlenme var gibi geldi bana bir peynir firmasının kopyası gibi olmuş beynir firmasını sen biliyorsun sanırım ben sölemeyeyim sen yaz buraya? bakalım tahminimiz dogrumu ( kaşarino) :))

grafikçe_

♾️Grafik Gurusu♾️
inegöl köfte tasarımı en güzeli, resimin netliği, yazıların okunaklığı, görsellik ve kompozisyon açısından..sanırım barkotlar biraz büyük..başarılar..

begumelif

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşım kırmızı çalışmalar gayet güzel yanlız yeşil çalışmanda adana resmini birazdaha büyük kullan çok daha güzel olur iyi çalışmalar :)

muctas

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bu tasarımlarda biraz fazla esinlenme var gibi geldi bana bir peynir firmasının kopyası gibi olmuş beynir firmasını sen biliyorsun sanırım ben sölemeyeyim sen yaz buraya? bakalım tahminimiz dogrumu ( kaşarino) :))
bir firmadan esinlenmedim. ama genel olarak gördügümüz şekillerden aklımda böyle birşey kalmış olabilir. hususi bir çalışmaya bakarak yapmadım.
ama dediğiniz firmayıda merak ettim :) siz yazın :)

inegöl köfte tasarımı en güzeli, resimin netliği, yazıların okunaklığı, görsellik ve kompozisyon açısından..sanırım barkotlar biraz büyük..başarılar..
barkodları kasiyerleri düşündüğüm için büyük yaptım :p aramasınlar diye :) haklısınız barkodlar dikkatsizliğime gelmiş epey büyük. teşekkür ederim yorumunuz için.

arkadaşım kırmızı çalışmalar gayet güzel yanlız yeşil çalışmanda adana resmini birazdaha büyük kullan çok daha güzel olur iyi çalışmalar :)
teşekkür ederim fikir ve yorumunuz için. ;)

starpublicite

🏅Acemi Tasarımcı🏅
guzel calisma kardes ama yazilar gorunmuyor renklerle oynaman geerkli