Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Köfteci logo su eleştiri bekliyorum...

hazerd

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
her şey çok güzel olsa bile arkadaki kare olmamış...

nihan217

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Köfte logosundan çok klasik müzik cd kapağı çalışmasına benzemiş kaldıkı herşey türkçe neden yılı ingilizce yazıyor? Başka bir çalışma için kullanılacak hoş bir çalışma olmuş emeğine sağlık

freedesing

🏆Pro Tasarımcı🏆
Belki çok sıradan düşünmemek gerekir, yani bu köfteci belki bulunduğu kentin elit restoranlarından biri olabilir..Yani Antalyada "sultanyar" kebapçısı var ama Türkiye'de meşhur ve klas bir mekan,artık markalaşmış.Şayet bu köfteci de böyle bir özelliğe sahipse o zaman da köfte resmi filan koymak uygun olmaz! Hadi çatal kaşık, aşçı başlığı fi
lan bir yere kadar..
Eğer logo bu olacaksa arkadaşım, bence o mavi renk üzerinde düşün, en basitinden bordo veya turuncu dene ve yazıyı da şeklin dışına taşacak biçimde bayağı büyüt..O zaman okeydir.

cok yerinde bi yorum calışmaya baktıgımda yok olmamış dedim ama alternatif cok ve amaca uygunluk önemliyse tasarımda karede kullanılır başka bişeyde... bence ismi ön plana cıkar cok kücük hafif kalmış kullandığın cizgi ismin et kalınlığından cok fazla isim önemli eline sağlık...

kırmızıoje

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
olmadı bu sanki özel sektör logosu gibi olmuş :S

by_grafiker

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence de pek olmamış arkadaşım. arkada duran daireyi beyaz yapsan tabağa benzemiş diyecem ama renk olarak onada uymamış kareyi kaldırsan c harfinide dürüme benzetsen gerisinide uygun birşeyler yapsan... kolay gelsin

krtlonr

🏅Acemi Tasarımcı🏅
renkler,geometrik şekiller,font hiçbiri bir köfteci logosunu anımsatmıyor..

iyiçalışmalar..

daio

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Görüş bildiren herkese teşekkürler. Fikirleriniz doğrultusunda son haline getirdim logoyu görüşleriniz hala önemli benim için ;) Bu arada önemli not; firma özellikle istemedi köfte kullanmamı basit görünmesini istemiyormuş...

logo-03-taslak-01.jpg

...grafixo...

🏆Pro Tasarımcı🏆
bende logo göremedim:S renkleride beğenmedim açıkcası şöyle bakınca köfteciyi hiç anımsatmıyo gerçektende yazıyı okuduktan sonra köfteci kartvitiymiş diyosun köfteci kartvizit örneklerine bak derim kolay gelsin iyi çalışmalar...

daio

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar adamın eski logosunda tavsiye ettiğiniz herşey vardı süslü fontlar, köfteler, çatal bıçaklar yani bir karmaşa hakimdi şimdi sade elit bir tasarım istedi yaklaşık 12 farklı çalışma yaptım ama hepsini burda paylaşamam ve bugün firmaya sunum yapıcam artık birini beğenecek sonucu sizinle paylaşırım. Herkese teşekkürler...