Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Afişlerin özelliği bakıldığı anda neyi ön plana çıkarmayı hedeflediği anlaşılır olmalıdır.Ben bu çalışmaya baktığımda inanın neyi amaçladığını bi türlü çözemedim.
okul projesi sandalye fotograf ve yazı kullanarak bişeyler anlatan bir afiş başka obje yok burdada turkiyede ki işsizliğin giderek arttıgından bahsediyorum
Öncelikle Sandalye ile başlayalım, Sanırım bir 3D model ! resim değil yani. Ve kötü çok kötü bir render. Renkleri garip kullanmışsın yani 1980 li yıllarda belki daha eski yıllarda hazırlanmış gibi duruyor. ve son olarak render kullandıgın için ufak birkaç perspektif hatası ve bolca ışık hatası var.
evet biraz soğuk durması için metaryalleri deri vb. ve demir gibi şeylerden verdim fakat perspektif hatası olamaz çünkü onu zaten program hesaplıyor render aldığım açıda rakursi olduğu için sanırım öle gözükmüş benim aslında sorunum bu afişle değil sadece bu 3 objeyle anlatılıcak şey konusunda aslında yani bu pek hoşuma gitmedi açıkçası belki bu fikire farklı bir düzenleme yada başka bir fikir sunumum cumaya zaman az
işsizler ordusu koltuk savaşı vermez arkadaş, koltuk savaşını iktidar olmaya aday olanlar verir işsizler ise ekmek kavgası verir. sen bazı şeyleri karıştırmışsın bu afiş senin vermek istediğin mesajı vermiyor. illa sandalye olması gerekiyorsa işsizler ordusu sözünü çöpe at. daha gösterişli bir sandalye veya koltuk koy destekleyici resim olarak da sandalyenin yanına onun için mücadele veya yarış eden bir kaç insan resmi koy mesela seçimler de konuşma yapanların resimleri ile destekle
işsizler ordusu koltuk savaşı vermez arkadaş, koltuk savaşını iktidar olmaya aday olanlar verir işsizler ise ekmek kavgası verir. sen bazı şeyleri karıştırmışsın bu afiş senin vermek istediğin mesajı vermiyor.