Teşekkürler...Eline Sağlık...
akinwebtasarim 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 14 Mar 2008 Mesajlar 30 Tepkime puanı 1 27 Mar 2008 #21 Teşekkürler...Eline Sağlık...
N N/A7 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 11 Kas 2007 Mesajlar 579 Tepkime puanı 12 Yaş 40 27 Mar 2008 #22 busefede en önemli unsuru en gözardı edilecek şey yapmışsın herkez davetli yazı fontu hiç olmamış onuda düzeltirsen oldu gibi bişiy
busefede en önemli unsuru en gözardı edilecek şey yapmışsın herkez davetli yazı fontu hiç olmamış onuda düzeltirsen oldu gibi bişiy
melekru 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 20 Ağu 2007 Mesajlar 305 Tepkime puanı 9 27 Mar 2008 #23 GRAFXX' Alıntı: busefede en önemli unsuru en gözardı edilecek şey yapmışsın herkez davetli yazı fontu hiç olmamış onuda düzeltirsen oldu gibi bişiy Genişletmek için tıkla ... tamam GRAFXX önerini dikkate alıyorum arkadaşım. teşekkür ederim
GRAFXX' Alıntı: busefede en önemli unsuru en gözardı edilecek şey yapmışsın herkez davetli yazı fontu hiç olmamış onuda düzeltirsen oldu gibi bişiy Genişletmek için tıkla ... tamam GRAFXX önerini dikkate alıyorum arkadaşım. teşekkür ederim
melekru 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 20 Ağu 2007 Mesajlar 305 Tepkime puanı 9 27 Mar 2008 #24 akinwebtasarim' Alıntı: Teşekkürler...Eline Sağlık... Genişletmek için tıkla ... ben teşekkür ederimeace1:
akinwebtasarim' Alıntı: Teşekkürler...Eline Sağlık... Genişletmek için tıkla ... ben teşekkür ederimeace1: